Ovisi kakav komp imaš, ak ti je slabiji, 98-ica radi brže, a na ječem je normalno da imaš XP
Printable View
Ovisi kakav komp imaš, ak ti je slabiji, 98-ica radi brže, a na ječem je normalno da imaš XP
pa na to sam mislio. tak da mi vise i brze radi 98 nego xp
Nabavi novi komp!!!
Probaj nabivit prek nekog ko je prošo s 5, ono,...jeftina računala i to - super prilika
Windows XP Pro Glavom i Bradom
XP, kad dodje vista budem presao na linux.
widnows xp coporate edition
a prije sam koristio windows 2000 i dobro me je služio:thumbup:
Ja koristim widnows xp ka i večina ode.....ali kad dođe nešto bolje pribacit ču se na to......jer mi je ovi dosadia....
a jer može netko objasniti razliku između win milenium i 2000
to su dva skroz drukcija tipa windowsa.
2k je kao nekakva serverska inacica , nema tolko fičra sto se tice ugadanja korisniku , ali je zato stabilnija navodno .
ME je nastavak 98se-a . Za popunit rupu izmedu 98 i iKsPeJa.
koristio sam ME dost dugo , puno mi se vise svidio od 98 .
cini mi se daje to ispolirana 98ica , makar frikovi za kompove kazu da su to najgori win ikad .. sad neznam.
ja sam isto dugoooo koristila ME i bila sam sasvim zadovoljna s njim... onda sam s novim kompom prešla na XP i evo do sada nism imala stvarno nikakvih problema.. :rolleyes: :kitty:
na starom kompu sam imao ME sad imam Win XP Media Centar edition
Win XP + SP2, a u WMware vrti se još jedan XP, win 2003 server i Mandrake Linux.
ja koristim Win XP + SP2
koristim windows xp- service pack 3:comp:
Ja općenito evo koristim VISTU...
osim toga, koristio sam prije Windows Medai Centar edition, koji je baziran na XP+SP2+Media software...
osim toga, postoje mnooogo različitih verzija Windowsa XP, osim toga, postoje i mnogo različitih verzija Linuxa...
OSX si zaboravio kao i solaris, ali općenito u HR je uvijek jedno, a to je da su većina na XPu...
Q: koliko vi često radite update windowsa? :smart:
Pa, kad mi javi da postoji update... :notooth:
a stari mi je komp na win98,a sad ovaj novi XP.Nebi bila ja da nemam problema al kaj sad.....
a frish-ki ja to imam isključeno... pa mi niš ne javlja :creep: ali me zanima koliko često to ekipa updejta... čisto informacije sporadi... :notooth: :notooth: :notooth: ja recimo to nisam dugo radila... e jel to neki baš bed :notooth: :notooth: :notooth:
Nikad nisam radio update, zasad sve 5 :)= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
btw: jel zna netko ako ima za skinuti te updateove ali da ih normalno instaliram, znači u .exe formatu..? Recimo da mi se neda svaki put radit update nego ih želim imati na cd-u :D
Ima na Microsoftovim stranicama za skinuti čitav CD, skinuo sam ga s neta prije par mjeseci i folder mi se zove "January 2006 Security and Critical Releases ISO Image", a file Windows-KB913086-200601-1.iso , možda ti to pomogne u traženju, do sada bi već možda mogao naići i na friškiju verziju...
Ovo moje ima 100MB...
Linux...trenutno mi je FC5 u virtualnoj mašini (VMware Workstation), a base system je Debian Linux 3.1r0a :) Još mjesec dana testiranja i prebacujem se na Fedoru Core 5 kao primus Linux distributis, prvenstveno zbog vijeka akumulatora koji me oduševio na Fedori :)
dragi bože... ja ovo nisam ni riječi jedne razumjela :notooth: :notooth: :notooth:= Citat =:
Izvorno postao ttperic
dvoumim se da li da stavim SP2!!?? :-/ windovsi mi rade ko urica i zapravo nebi se htjela nepotrebno zaj* s tim... jel mi može netko reči kaj točno dobivam s SP2?!? :kitty: :)
care bas tako nesto mi je trebalo:thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
a evo i frend mi je poslao link
http://www.softwarepatch.com/windows/index.html