dobro da sam prije ukucao podatke na stranici nego procitao postove dole...e super..ajd super sad sam izmjenjo na svemu pass nakon onog proloma mojih passova na netu
Printable View
dobro da sam prije ukucao podatke na stranici nego procitao postove dole...e super..ajd super sad sam izmjenjo na svemu pass nakon onog proloma mojih passova na netu
ima pametnih ljudi ( onih koji su smislili tu stranicu ) i glupih, onih koji su išli svoju lozinku davat nekome koga ne znaju...
vrlo je zanimljivo... evo do nedavno mi se nakupilo 500 kontakata... i onda jednog dana netko posalje takav link i ode off, odma se zna da je to bot napravio sa vjerojatno te stranice, jer nece reklamirat konkurenciju...
ja da bi sprijecio spam, blokiram covjeka i obrisem sa MSN liste...
prije nekih eto tjedan dana sam imao 500 kontakata a evo sad dok pišem ovo imam 300tinjak... znači 200 budala sa moje liste je dalo svoje podatke nekome koga ne znaju...
lol i ja sam budala jbg bio sam znatizeljan i dao pass..normalno kad sam isao promjeniti pass na msnu nije htio vec me preusmjeravao na neku sasvim 10 stranicu pa mi je krompirko pomogao...hvala:beer:
a da vas pitam da li je moguce kako--- evo ovako dodao sam ja jednu osobu...ali ona mene ili nije il sta ja vec znam uglavnom ja kod nje ne postojim na listi....
da li mogu ja kako to napraviti da sam kod nje na lisit... a naravno da nemoram imati njen pass pa da udjem u msn???
by the way ona je na gmail.com
pa najjdenostavnije vam je instalirat msn discovery i kada vas netko obrise ili blocka sve vam ljepo pise...a ne ovdje ostavljat svoje podatke
a moze li se kako preko njega??? to vrattit? da ne budes blockan