pa koristio bi ga paralelno dok ne krepa ;) ali velim MOŽDA ga ubodem jer sve zavisi o cijeni i mojim financijama...= Citat =:
Poslao: dj_velja
a kaj nisi nedavno govorio da ćeš koristit svoj sony ericsson dok ne krepa?!:)
Printable View
pa koristio bi ga paralelno dok ne krepa ;) ali velim MOŽDA ga ubodem jer sve zavisi o cijeni i mojim financijama...= Citat =:
Poslao: dj_velja
a kaj nisi nedavno govorio da ćeš koristit svoj sony ericsson dok ne krepa?!:)
nije bez vraga zvala se tvrtka sony ericsson izmislila k700. znas da su oni ludi za bluetooth pa na njihovoj stranici mozes pronaci puno sitnica koje uopce nisu potrebnea rade na bluetooth. oni njbolje iskoristavaju moucnosti blua i ne bi se cudio kad bi nas za godinudaa iznenadili bluetooth memory stickovima i do 1024mb. BILO KAKO BILOZNAM DA CU GA KAD TAD IMATI U RUKAMA MOZDA I U DZEPU= Citat =:
Poslao: shadowthrone
Zaboravljate jednu vrlo važnu stvar: K700 ima 32 MB ugrađene memorije od kojih je 12-14 MB dostupno korisniku jer je ostala memorija ispunjena aplikacijama koje se ne mogu izbristati!
Mob je inače OK za nezahtjevne korisnike, ali profićima neće sigurno doći u džep.
= Citat =:
Zaboravljate jednu vrlo važnu stvar: K700 ima 32 MB ugrađene memorije od kojih je 12-14 MB dostupno korisniku jer je ostala memorija ispunjena aplikacijama koje se ne mogu izbristati!
Mob je inače OK za nezahtjevne korisnike, ali profićima neće sigurno doći u džep.
Ovo je tolika loša izrečeno. Ovo mi je najdraže "Profići". Pa kaj ti radiš u razvojnom centru Nokie pa kažeš profić. To mi tako smiješno.
Mobitel je stvar koju svaki dan imaš u džepu pa je prva stvar na koju osobno pomišljam da je telefon mali znači da ne zauzima puno prostora( tu su još Orbit (bez šećera), pljuge, upaljač, kovanice itd. još mi samo fali Nokia6600. Mislim svaka čast uređaju stvarno je dobar ali je prevelik za džep. Ako je već velika potreba za puno podataka onda je po meni najbolja odluka neki pda + mob kako je već gog naveo.
misli da je K700 odličan telefon ( možda i moja sljedeća odluka prilikom kupovine novog moba ovisi o finacijskoj situaciji) za svakodnevnu upotrebu sa puno funkcija i dovoljno memorije.
Isto tako i ja sam čuo da nasljednik T serije dolazi krajem godine tako da K700 nije nasljednik T630.
Nadam se da se nitko neće uvrijediti na ovo što sam napisao.
slazem se s trayche.
i kao sto sam rekao ovo nece biti zadnji K model nego ce postupno izaci novi koji ce nadamo se imati memory utor za kartice.
nikad ne znas sto moze japansko-svedsko saveznistvo uciniti od mobitela
A možda i na K700 bude radio trik sa Master reset na 12,5 sekundi i oslobodi se 29 ili više MB za korisnika :D
Zakaj onda nemaš Sony Ericsson?= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
nikad ne znas sto moze japansko-svedsko saveznistvo uciniti od mobitela
Vec sam reko da radi. I onda imas 42 MB!= Citat =:
Poslao: sms freak
A možda i na K700 bude radio trik sa Master reset na 12,5 sekundi i oslobodi se 29 ili više MB za korisnika :D
zato kaj kad sam kupovo mob gledao sam koji ce najbolje stajati uz 2000kn sonyericsson je imao sve samo 2 mb memorije i bio je nekak isfuran, pa sam sam ipak odlucio ostati na siemensu dok ne izade novi SE, posto mi financije nisu dopustale sx1 uzeo sam st60 koji mi je super za te novce= Citat =:
Zakaj onda nemaš Sony Ericsson?
Inače po SE-u K700 je nasljednik T610/630. Imam jedan newsletter od SE-a koji tako kaže...
I još nešto, telefon se zove K700i a ne K700 kako je prvo bilo planirano... napravljene su neke izmjene na prototipu K700 koje su bile dovoljno velike da telefon dobi i oznaku i na kraju.
aha, super za ovo "i", tocnije za preinake :)
A sto se tice toga da je nasljednik, onda se ja ispricavam, jer ja sam cuo da ce biti drukcije ali ako Whiteboy kaze da je nasljednik onda je nasljednik i full stop ;)
= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ja si možda ubodem K700, a nije mi prvi mob i smatram se poprilično naprednim korisnikom
ajde ajde pa bilo je i vrijeme da se malo moderniziraš:thumbup:
Oni malo pretjeruju s tim verzijama i nadogradnjama... Baš zato neću mijenjati p800 za p900 jer su razlike male i za mene ne toliko bitne...
Moje je mišljenje da su trebali staviti taj mmc ili memori stick duo utor na k700i, a to su trebali napraviti već na t630....
Nokija radi još veče gluposti, pa bi ipak trebalo dobro razmisliti prije kupovine novog mobitela..
I ovaj s700 mi je nekako čudan, očekivao sam smartphone, ali mislim da s700 nema OS:confused:
Svaki telefon ima OS ;D
I ne rade oni gluposti, nego jednostavno znaju kako zaraditi lovu... ;D
Da kupiš savršen telefon zašto bi ga mijenjao ako novi model ne nudi ništa novo?
A jesi ti pametan:D :D
To je već bilo na forumu i prožvakano je, pa ne stoji da svaki mob ima OS...
Ako mobitel ima OS onda je to smartphone, a svaki mobitel nije smartphone!!!!
A ovo za zaradu love isto je točno, ali priznaj da pretjeruju s tim...
nisam sudjelovao u toj temi, ali činjenica je da ima OS inače ne bi s njim mogao ništa napraviti nego ga samo gledati...
symbian je isto os, samo napredniji i standardiziran, a i telefoni koji ga vrte (svi osim series40) su malo procesorski jači od "običnih telefona"...
Opet ti pametujes:D
Nijedan mobitel nokijin series 40 nikada nije imao OS symbian ili neki drugi (windows, palm, linuks...)..., a o ovom OS mi je dosta.... zapetljo si da više ne možeš otpetljati....
@baracuda, mogao bi sada napisati da pričaš gluposti i da nemaš pojma, ali sam ipak ljepše odgojen ;D
Series40 je symbian OS isto koliko i series60, 90 ili UIQ, a ukoliko ne vjeruješ meni imaš pun internet informacija pa guglaj...
ja ću samo ponoviti još jednom, svaki telefon ima OS uključujući i ericsson 337
Daj malo baci pogled na onu temu gdje se to razglabalo da se opet ne svađamo= Citat =:
Poslao: gog
@baracuda, mogao bi sada napisati da pričaš gluposti i da nemaš pojma, ali sam ipak ljepše odgojen ;D
Series40 je symbian OS isto koliko i series60, 90 ili UIQ, a ukoliko ne vjeruješ meni imaš pun internet informacija pa guglaj...
ne znam di je to
Ovdje je sve rečeno! SVAKI telefon ima OS iliti operativni sustav zahvaljujući kojemu vidiš ono kaj se pokazuje na displeju. I DOS je u kompjuterskom svijetu OS isto kao i Windowsi XP, tako i u svijetu mobitela postoje razni OS-ovi pomoću kojih telefoni uopće rade od samih početaka na dalje.= Citat =:
Poslao: gog
A što se tiče smartphonea, nije samo OS taj koji ih definira i EOD.
Ovdje se od sad na dalje priča o K700i i ostale posteve brišem
Jel ko zna kolika ce mu cijena bit? Otprilike?
Moze li se na K700i instalirati IM+ ili pak neka druga aplikacija za instant messaging tipa AgileMessenger za Symbian telefone?Ako moze odmah ga kupujem!?
Mislim da nemože
Whiteboy,imas ga na testu?Probaj
A na koju foru instalirati symbian aplikaciju? To ti je kao da u CD-ROM-ov firmware pokušaš intalirati windows ili dos aplikaciju. Otprilike je takva usporedba