dobra partija kinfa ;)
Printable View
dobra partija kinfa ;)
zašt se nisi zvao "hrco" onda bih igrao sa posebnim žarom:cyborg: :sheriff: :rifle: :retard:
Joj! Žao mi je kaj me nije bilo doma, al ipak, tulum zove...
Nadam se da će bit još koji put...
evo ak ste raspolozeni danas opet u 20h na istom serveru.
ma bio bi i bolji kinfa, ali 56kbps je tak tak veza za mrezno igranje pa mi svaki put kasni reakcija na tipke, npr. kad pucas
i meni nekad zakaska al ništa strašno....može u 20h na istom a i prije ak neko oće
nist strasno. covjece!!!! fulam tipa s 2m s flak canonom.... nista nije strasno... ne kaj bi bilo... (ludim)
Ima još koga gore?
Meni počne downloadat, pa napiše connection failed...
Daj recite na kojem serveru,i mrvicu pojasnite kako se spojit na njemu i možda se i ja pojavim:)
ja sam sad na the face na serveru za patch 436, 212.42.16.39:28307
iggxy objasnio sam na prethodnoj strani
a imali šanse da zaigram s vama na demo verziji ut-a?
nemam pojma, nisam imao iskustva s tim
spoio sam se na neki server i igram s nekim tipovima uživo!:klap:
;) i kakva ti je veza jel zašteka'
malo zašteka,mogao bi s vama igrat ali bi se morali prilagoditi prema meni jer ja mogu samo nekoliko mapa birati a nisam u položaju da nabavim punu verziju UT-a
@ihaladin, zato sto nemas v436 patch, bar ti taj treba da bi mogao se mogao igrati na serverima s tim patchem, v451 je dosta ne stabilan za igranje na serverima. patch mozes skinuti s http://www.unrealtournament.com/utgo...patch_v436.php
@iggxy, igrica mora biti cijela a ne demo, ono sto ti igras su par servera koji su dostupni na demo verziji da bi se pokazalo kako igra radi u mrezi. a ako hoces objasnim ti kako se spaja na servre u punoj verziji ut-a
@hrco: Ma skinuo sam taj patch, jednom mi je napisalo connection failed, a drugi put mi je skidao neke stvari po 3-4 MB, nije mi se na kraju dalo čekat. Skine 3 mega, pa onda počne novi od tri, pa još... Zakaj se ne igra mapa bez tih nekih dodataka? Spojio sam se na par servera i skinuo mi je možda 300kb i sve dalje radi ko po loju...
zato kaj neke mape imas a neke nemas u kompu, drugi problem je patch ti imas v436 dok je novi v451, ali nije offical epic patch, pa ti ga bas ne bi preporucio jer nije pouzdan za mrezno igranje (ISPROBANO! najcesce igra zablokira, izbacivanje sa servera, pre veliki ping...) tak da je v436 najbolji, ali ga zato vecina servera ne podrzava, pa kad se skines listu servera gledaj koji podrzava 436 patch, na tome mozes i igrat, posebno gledaj koje i mape vec imas u kompjuteru (ako ju imas pokazat ce ti se slika te mape, kad oznacis server), a ako nemas mapu pocinje njezino skidanje a to ti ovisi o velicini mape od 5mb - XXmb, a ovo ostalo sitno kaj se skida dok se spojis na server su potrebni modovi za tu mapu (oni nisu veliki najcesce od 4kb-1mb) tak da to moras pricekat da se skine ukoliko hoces igrat na tom serveru.
BOK,JA IGRAM RAVEN SHIELD NA MREŽI I ZAKON JE,PRAVA IGRA,BAS SE KOLJEMO NAS 16 NA SERVERU,JOS SAMO DA MI JE BOLJA VEZA I DA MORATE PROBATI NFS2 UNDERGORUND NA LANU JER JE AWASOME,SADA KADA DOBIJEM ADSL MISLIM DA CU DANONOCNO IGRATI....i jos da vam kazem da se u Raven Shieldu radnja odvija u Hrvatskoj-Zagreb(pogledajte uvodni film)
RAVEN SHIELD RULES
CoD i Enemy Teritory su IMO jedne od najboljih online koljačina. UT sam igro tolko puno da mi ga je već muka :) Ima ko neku od ove dvije?
Jel igra netko Counter strike source... da ubijamo zajedno ponekad
ja je nemam,sto ne znaci da nebi igrao
=(
I dobio sam adsl
igram raven i ping mi je 60-90
Da li netko igra na mreži COD i kako ju uspije pokrenuti??? Mene uvijek pita za product key ako netko zna kako to izbjeći... :beer:
I koje još igre igrate na mreži od gore navedenih.
Mixa nemreš pokrenut COD na svim serverima (sa piratskom verzijom). Ovo su serveri na koje se možeš spojit (i na kojim ja redovito igram)
COD Nockey Clan
Sve što počinje sa [FUN]
Uživaj u pronalaženju novih :D
Thx Hrc imaš :beer:
Uspio sam se spojiti na COD :spin:
Jesi li se pokušao spojiti na CODUO?
Spajam se preko gprs EDGE što je dvaput brže nego modem, jeli to dovoljno brzo za glatko igranje na netu?
Pitam zato što mi igra trza u uskim prostorijama, npr ne mogu glatko pogoditi vrata, stepenice, hodnike i ne mogu protivnika pogoditi iz blizine (jako frustrirajuće). Imam 1.4 verziju ako bi stavio 1.5 patch da li bi se onda mogao spajati na servere i da li bi to riješilo trzanje igrice?
I što su to PING-ovi u COD-u?
Hrc hvala unaprijed, ili ako netko drugi zna...
Evo link za igranje u mrezi sa kopiranim igrama http://www.epcgaming.com/