daj lijepo uploadaj to na rapidshare.com pa stavi link ovdje na forumu...
a ne da svi pišu da im se pošalje na mail...
ili ako netko drugi ima neka uploada...
Unaprijed hvala...
Printable View
Evo da me svi ne pm-aju stavio sam program na rapidshare
h**p://rapidshare.com/files/73677206/rotateMe_unsigned.zip.html
dobro uspio sam slozit samo sam skino rotateme 2.0 beta 1 (prije sam imao beta 3) i potpisao ju instalirao i radi puno hvala svima na pomoči
Pa kad nitko ne čita.. Aplikacija je UNSIGNED i treba je signed-ati
a kako to napraviti?
Kako da pokrenem rotateme?
Pise mi da stisnem Pen+Green - jel to moram stisnit olovku i tipku za poziv?
Probo i nece.
Skinuo si krivi rotateme. Ovaj prvi je za mobitele koji nemaju senzor pokreta
Taj radi.. Sad je izašao beta 4 koji je puuuuno napredniji. U srijedu bi trebala izaći cijela verzija
evo rotate me beta 4
isprobao sam i radi sve automatski...dakle funkcionira ovako...
Izašo je rotateMe Beta5....
u cem je razlika u odnosu na proslu verziju?
To bi trebala biti finalna verzija ali nije signed-ana. Kad je signed-a bude finalna
E ljudi dajte ako neko naide na full verziju programa koji radi na N95 da je stavi na forum.
http://www.bysamir.fr/rotateme/
Ovdje ti je full verzija samoje unsigned
nece mi instalirat. veli da je pogreska s potvrdom i da se obratim davatelju programa
Kažem ti da je unsigned. Moraš je signed-ati aka potpisati. Imaš sticky kako se to radi
Ok, fala.
P.S. dodo sam te na MSN posto vidim da imas N95 i da volis puno rabit u razlicite svrhe :respect:
ja ne vidim razliku izmedju bete 4 i 5 osim u velićini filea.jednako dobro mi radi
Malo je poboljšana osjetljivost kod 5-ice, a i to je finalna verzija samo nije potpisana
razlika između 4 i 5 je u tome sto 5-ica omogućava "opciju hidden app", tako da se aplikacija ne može Ugasiti od strane drugog programa(task manageg...)
E da i to.. Zaboravih
može 5ica na vidjelo... može i ne potpisana