da...a tytn ima duplo manje rama i 120mhz sporiji prockas...e sad sam zabrinut
hmmm...a jesi ti dobar test izabrao?
Printable View
da...a tytn ima duplo manje rama i 120mhz sporiji prockas...e sad sam zabrinut
hmmm...a jesi ti dobar test izabrao?
nisam ništa imao za izabrati ... pokrenuo VsBenchmark2007Setup.exe na kompu ... instaliralo se na 614cu - odabrao sam install to Storage Card
i pokrenuo ikonu VSBenchmark iz Start --> Programs
i samo sam čitao sa ekrana a test je (kao neki demo) sve odvrtio sam, nikakva interakcija nije bila potrebna
eto, pa ti uzmi u obzir benchmarkove (osobno, ne pridajem im neku važnost jer ovise barem o 30tak parametara izvođenja ... da ne pričam da je i to komad softvera, pa kao takav možda i optimiran, i sl.)
neka netko drugi sa 614icom proba i napiše svoje rezultate
mislim taj test mi je malo cudan...ugl 614 je ispod tytna1 za 100 bodova, a tytn II je bolji od jedinice samo za 100 bodova...WTF...a opet ovaj kolega sa asusom je izvukao 2.5k bodova...po tome bi zakljucio da njegov asus ima gigu rama i 1.6GHz prockas
tako ti je to s benchmarkovima
a i ovi razni romovi koje su forumaši/testeri instalirali sigurno utječu na score
no meni treba device, "almost as-is" tj. ne želim se baviti tweakanjem na nivou rom-a
instaliram jednom, podesim sve što mi treba i koristim
a vidim da npr. shamanix radi svoj vlastiti rom (rom shamanix ultimate :comp:)! svaka čast :respect:
e ako mi inovator digne iz mrtvih mog tytna prva stvar koja ide na njega je shamanixov ultimate...a onda bench...ugl nevolim stvari koje su ugradjene u mobitel/pda(pogotovo vodafon live softver)...ali ipak kad si kupim hp-a ostavljam ga na miru...nedao bog da dozivi sudbinu ko tytn...
btw i ja se isto pridrzavam onog pravila ako radi ne popravljaj...ali samo prvih par tjedana
Bluey vjerojatno si u vrijeme izvodenja testa imao pokrenuto vise programa. Napravi soft reset i pokreni prog. ponovno pa ces dobiti bolje rezultate.
Naravno da romovi utjecu na benchmarke, ali ne samo na njih nego na cjelokupne performanse uredaja.
Koristenje wm-a bez tweakova je kao voznja auta od 500 ks u 1. brzini.
Preporucam vam da malo koristite google i xda-developersa pa ce vam neke stvari biti jasnije.
Ja nikad nisam rekao da je moj mob. najbolji jer i nije. Ima nedostataka ali imaju nedostataka i drugi.