možda modratori nešto rade pa stave forum offline
Printable View
možda modratori nešto rade pa stave forum offline
This forum is shit.....više ne radi nego kaj radi.....:banme:
ali dobro...preživi se....:tomato:
već sam najmanje 2 dana registriran, a nijednom mi nije forum stekao.
zbog navedenih razloga ja sam sve manje na ovom forumu...prekjucer isto nisam mogao na forum:cry:
stavljen je php akcelerator, nova verzija kernela i jos neke stvari da se ubrza rad servera
Vodstvu foruma su poznati problemi u radu foruma, ali se isti ne mogu riješiti preko noći. Strpite se malo i nemojte stalno upozoravati na jedne te iste stvari. Kad bude moguće problemi će se riješiti.
Ja se spajam sa Mozzilom Firefox na Cafe.Mobil, i stavim nekoliko tema u posebne tabove da se učitaju, ali onda mi se pojavi poruka "stop script" itd.
Ak stisnem continue, opet mi se to pojavi, a ako stisnem "stop script", onda je sve u redu. Inače, to ne djeluje na izgled stranice (bar se nadam).
evo, maloprije forum nije bio dostupan
Ajde ti i svi ostali pogledajte post #36 i pokušajte se suzdržati od nepotrebnog postanja. Svima nam je jasno da je nedostupan i pokušavaju se problemi otkloniti.
konkretno za jucer se radilo 'nesto' na serveru i to je pogodovalo preopterecenju. sredjena je mysql baza i smanjena za oko 200MB
Može objašnjenje zašto je danas forum u nekoliko navrata bio nedostupan?
Napisao sam malo prije u drugoj temi, uglavnom nije bio resetiran 255 dana, počeo je jučer stekati u vise kraćih navrata. Na kraju je resetiran. Ako bude kakvih problema danas javite
ja imam problema sa tapatalkom :/
I ja se putem tapatalka ne mogu logirati.
Ne radi niti kod mene logiranje na tapatalk-u. :-(
istestirao sam tapatalk s verzijom 2.4.13. i sve normalno radi.
1) s kojom verzijom se spajas?
2) jel rade drugi forumi
3) koju gresku javlja
4) kako si spojen na net - wifi ili data preko mobilnog operatera
5) mozes li screenshot napraviti
Radi najnormalnije i 4.x verzija kod mene.