Uspio sam i da mi ostane i nemoram ništa ukucavat svaki put. Rade sve 098 kartice. Ali naravno zašto bi bilo savršeno, sad mi neradi 091!!!
Kad ponovo prođem cjeli postupak radi mi 091, a neradi 098.
Ljudi šta da radim?
Printable View
Uspio sam i da mi ostane i nemoram ništa ukucavat svaki put. Rade sve 098 kartice. Ali naravno zašto bi bilo savršeno, sad mi neradi 091!!!
Kad ponovo prođem cjeli postupak radi mi 091, a neradi 098.
Ljudi šta da radim?
I Ja imam problem,molim vas da mi pojasnite to sa kodom#0111*00000000#.Imam samsung sgh x680v i utipkao sam taj kod medjutim zakljucao,mi se,citiram:telefon zakljucan,obratite se se servisu.stoga svaki put kad gasim,palim mob moram utipkavat *#9998*3323#da bih ga otvorio.MOLIM vas koji je kod da bi to deblokirao.Pomozite!zahvaljujem.
Mozete mi i u e-mali odgovoriti.zahvaljujem
Može li na PM kod za otključavanje E300 da ide na sve kartice?
Stalno pokušavam ali uzaludno...
jer se da taj novi samsung e-250 iz vip-ponude dekodirati sa nekim kodovima ??
:jump:
@nokman
Nop, taj model moraš preko box-a !!!
Mozda sa CbNsDongle ili sa novijom verzijom ali onda ga otkljucavas pod drugim modelom!!!
Ali pitaj Inovatora on ce ti puno stvari potvrdit ;)
free unlock e250
http://www.unlockeasy.net/Samsung/So..._Free_v1.2.zip
Dali je moguce u potpunosti obrisati softwer s mobitela.
Pitam za E900
I mene zanima za E250!
Kad ukucam u mobitel *#7465625# ,mobitel mi prikaze da je sve neaktivno osim "network lock", gdje pise da je aktivna. E sad kad ukucam:
#7465625*28638# = Auto Network lock OFF
Napise da je neaktivna,ali kad opet provjerim sa *#7465625# ,pise da je aktivna.
Probao sam i ovo: *2767*3855# let it reboot(restart), ali kad se resetira opet ista stvar.Ne ide druga kartica. I to sve radim kada je umetnuta vip kartica na koju je mob i zakljucan.Dok kada stavim tmobile trazi me Network lock.
Da li netko zna sta da napravim, osim naravno kabela i trajnog otkljucavanja?
Nisam jos probao ovo :
*7465625*638*00000000*00000000#
NEXT ENTER
#7465625*638*00000000#
Da li bi to radilo?Da li je netko probao?
Zna li netko unlock code(otključavanje) za samsung sgh-x680v kupljen u vipu:fried:
Zna li netko kod za otključavanje samsunga sgh-x680v- kupljun u Vipu i motorolu v235 kupljena u t-mobile.Hvala
Evo našao sam kod otključavanja za E900 pa probajte: *#9998*3323# pa stisnite exit i onda vam se pojavi meni
Taj kod sam našao na jednom stranom forumu za otključavanje E900, al to kod nas nema baš svrhe jer se E900 ne prodaje kod operatera nego u slobodnoj prodaji pa je otključan na sve mreže. Al pomoći će sigurno nekom tko je kupio vani kodiran mobitel i želio bi ga otključat.....
Evo i LINK
Ja sam otvorio temu ali ubiti trebam pomoć za X660v da čita drugi sim jer mi ispiše sim zaključan ali ne znam taj kod. Ono di treba upisati * to ne prihvača.
Jer može onda tko pomoći reči mi bilo što kako bi se ovaj mobitel mogao odključati, ponavljam model je X660v.
Poštovana gospodo,evo sam zinuo kad sam vidio ovoliko kodova za unlock samsunga,pa bih vas molio slijedece:
Frend mi ima X640 i lockan je na Vip. Trebao bi mi kod za ga trajno otkljucat,jer ona ima mob za vip a ovaj bi mu dobro doso za Simpu. Nisam u ovim kodovima vidio nikakav konkretan kod za X640 pa vas molim da mi ga nekako nadete ak nije prob! THX!:respect:
za ostale modele i mobitele probajte
http://www.freeyourmobile.com/samsun...ck%20codes.htm
:thumbup: :thumbup: :thumbup:[/QUOTE]
Not Found
The requested document was not found on this server.
zna li netko kako otključati samsung sgh e330
stvarno neznam zasto nitko ne odgovar na dekodiranje mobitela i to serije x-...
meni je potrebno dekodirati sgh x670 dali to ide po nekim ovdje vec videnim ili???? dajte ljudi pomozite a ako se nemoze nemoze da bar znam na cemu sam!!!! hvala
kad ubacim karticu koja nije t-mobile pise network lock
i trazi da se upise nesto !"!! sto upisat???????
moze pomoc