Znači Lika i Gorski Kotar, to zvuči ok, ali opet neznam točno kome da se obratim da saznam sve...i Žumberak mi je primamljiv, razmišljala sam i o Velebitu, al da to je za one iskusnije ipak...naravno htjeli bi baš ono prirodu, osamu, kamin itd. :)
Printable View
E, ljudi, meni je lani u Sarajevu bilo prekrasno! Grad odiše posebnom atmosferom. Ma izvrsno. Također, čuo sam da su mnogi išli u Beograd. Ne znam, meni je to malo neugodno još uvijek.
Ove godine moram opet nešto smisliti. Doček na Stradunu uz glupe Trubadure je bezveze.
Možda opet Sarajevo. E, a kako bih volio u New York na Times Square!
da to sam i ja brijala na onaj spot od Wham...last christmas....romanticno...:)cekala sam svuda novu godinu,vani i u hotelu i ...najvajznije je kak su neki vec zakljucili ,a to je da si u dobrom drustvu,dal voljene osobe ili prijatelja..nadam se da ces naci ono sto si pozeljela.:beer:
pito bi te dal ces se napit , Divlji-Dječače al kad se sjetim.brijem da neces
Nije mi jasno kaj misliš pod osamu, ti i dragi sami ili negdje dalje od civilizacije? Pogledaj www.plsavez.hr
Kao i prošle godine,Beograd s bratićem,sestričnom i frendovima. Ima da se oduzmemo ;D
ja cu vec cetvrtu godinu sa dragim na soltu:)
ne virujem da ce bit sniga al mraza bude (bar ce biti bijelo i hladno :notooth: )
selo skoro pa pusto, pa mozemo bez problema koristiti pirotehniku(i proucavat odredjene organske spojeve bez da se posli mislim jesam li pravila budalu od sebe u javnosti ;D kamina pravog nema ali ima pec na drva;D a kad nam dosadi doma smo za 45 minuti :)
:D Cuba Cuba Cuba Cuba Cuba Cuba Cuba Cuba Cuba :D