Nadam se u Punat kao prošle godine.:cool:
Printable View
Nadam se u Punat kao prošle godine.:cool:
Bravo Mobifanica! :) Punat rulz!!
@Andrea -- kad si ti bila u Puntu? Prije 9-10 godina? Tad je Punat bio još sav u kršu, niš nije bilo izgrađeno, jelda? Mislim, ako se sječaš...
ja sam isao u punat kao mali.. sad idem nam peljesac, i prije malo u umag
jebote gen sad se tek osjećam staro. cca prije 7 godina= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
@Andrea -- kad si ti bila u Puntu? Prije 9-10 godina? Tad je Punat bio još sav u kršu, niš nije bilo izgrađeno, jelda? Mislim, ako se sječaš...
bio je lunapark i to je špica hehe...nije ničeg bilo, samo neki plesnjak na otvorenom..
punat je u banani, ja kad sam bio bile su dvije birtije... ;D
...zar je potrebno više... ;D
Kad si ti gog bio? Sad je birtija do birtije, par kasina, u blizini je neki šugavi disko, i ona "wakeboarding" žičara, pred par godina su nasuli sitni pijesak i sad ima više od 500 metara lijepih plaža, puno je kuća izgrađeno, i što je najvažnije, na svim mjestima se naplačuje parkiralište 20 kn po satu...
Sori, ja sam nekako izračuno da ako sad imaš 22, a u 7. razredu si imala 13 ili 12 da je to oko 9 godina...= Citat =:
Poslao: andrea
jebote gen sad se tek osjećam staro. cca prije 7 godina
brijem da je bio osmi razred. kraj osmog prijelaz u srednju.
htio me zbarit tip od 24, a ja 15....joj joj muški muški:o :)
Je tip bio naš ili slovenac :D, ak se sječaš... Obično slovensko smeće radi takva sr*nja...
zagrepčanin, nemreš vjerovat. zvao se Marko, bio je zgodan, ali previše je očekivao od mene i desila mu se jedna nezgoda, bio mu je neugodnjak, mislim da svi znate o čemu je riječ, to neću nikad zaboravit:D
kolko ste rekli da ima birtija u tom Punatu?
vjerovatno je tip paaar dana pio , pa ti doso
...nije stigao na WC???
:D posrala mu se ptica na glavu?
Nestalo mu kuna na kartici u pola " važnog buisness " razgovora - koji je u principu vodil s mamom :D :rolleyes:= Citat =:
zagrepčanin, nemreš vjerovat. zvao se Marko, bio je zgodan, ali previše je očekivao od mene i desila mu se jedna nezgoda, bio mu je neugodnjak, mislim da svi znate o čemu je riječ, to neću nikad zaboravit:D
...žao mi je kaj to moram izkomentirat, al ak negdje u Hrvatskoj ima srba , onda je to istra...;)..al meni to ne smeta, ja sam internacionalac...hahahah;D= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
nije kontinentalna klima,isto je ko u dalmaciji , ljepo je vrjeme stalno, gledaj si temoerature po ljetu.jos je prednost kaj ima manje bosanaca i srba
..bio mu je down?= Citat =:
gle sviđao mi se i zabrijali smo i bio je mrkli mrak oko nas HRVOJE , i odjednom je on opsovao. ja nisam ništa kužila, i upalim svjetlo a njegov pišo vani i to ispovraćan.....rekla sam mu fuj, i otišla. :)
...gle sviđao mi se i zabrijali smo i bio je mrak...
jel decko bio mrak ili je bilo da nema svjetla?
pa tip ocito dugoooooooooo niej s nicim brijo prije tebe kad se tajk napalio da je imao prerano paljenje
ekipa vidimo se za 3 tjedna kad dodjem malo u zg paonda opet idem na more..... odoh sad, pakiram se i uskoro idem
pozdrav :)
đenja
niej da ti zavidim nego ti zavidim
ajd pošalji razglednicu.adresa ti je cafe.mobil.hr 10000 zagreb
ako se docepam pc-a svratim :)
Jeste bili u Biogradu tamo je zakon!:D
Ili Karlobag?
Karlobag mi se ne sviđa, al u Biogradu je dobro ak imaš auto, briješ di očeš, sve je blizu...(relacija Vodice-Pag) nema šta nema....
pag-povljana,krk-silo uvijek zakon!