Sutra izlazi bon od 7,5 kn koji mogu iskoristiti samo korisnici koji su aktivirali svoju karticu nakon 1.11 ;) Ma sve piše u linku gore ;)
Printable View
ja danas ukuco taj bon da vidim oce mi priznati.....korisnik sam vec skoro 2 god....i pise mi nakon sto sam ukuco....nadoplatili ste racun sa 0.01kn.....wtf..:dunno:
:lol: baš žestoko. TELE2 svim korisnicima uz 24sata poklanja 1lipu... kladim se da su to dodali u članak da bi se sve novine 24sata rasprodale zbog te jedne lipe... :lmao:
Pisalo je u 24 sata da se prvo račun nadoplati sa 1 lipom,a u roku od 48 sati i sa 7,5 kn ;)
Samo,nije mi jasno kako su vama nadoplatili a stari ste korisnici :wtf:
možda se njima nadoplati samo tih 7,5kn ali ne vrijedi ono da nakon što tri mjeseca zaredom nadoplačuju račun da dobiju 75kn...
e i ja dobio te 0.01 lipe ma kakva pušiona j... im je marketinška kampanja više im vrijedi onaj papir tj. bon nego šta daju korisnicima!! KATASTROFA-ako su na taj štos mislili pokupit ekip da se prebaci na njihovu mrežu možeš misliti svi su ludi za 1 lipu... Ha Ha Ha...
jel stiglo nekome nesto vise od 1 lipe nakon 24-48h?
A mozda se njima nadoplati samo ta jedna lipa i to je to! :lmao:
Objavio je i Tele2 priopcenje za medije o tome pa koga zanima nek pogleda http://www.tele2.hr/poklon_bon_24_sata%20.html
poštovano pučanstvo !
prije kupnje provjerite upute akcije ,akcija je ciljana na nove potrošače.
i uvjeti se odnose isključivo na tu skupinu.
nije moguće ukucati bon na stari broj.0,01 lipa .
ja sam stari korisnik i nisam ukucavao taj bon. al vjerujem da će te svi tokom dana dobit te pare na račun...
moš mislit...šta se ne može ukucati taj bon na već stari broj ja ukucao i čak dobio 1 lipuu yesss:lmao:
Koliko su prije bili labavi pa su dopustali da i korisnici kojima nije namjenjena promocija uzmu koju lovu sada su previse rigorozni pa ni novima ne sjeda lova na racun :-)
dosla lipa, sad ih imam 14:) tele2 je najbolja mreza!!!
Ja mislim da je to što prvo uplaćuju 1 lipu,a kasnije ostatak upravo zbog toga da ne bi stari korisnici dobili pare... Valjda sada provjeravaju ko se kad registrirao :jehon: :dunno:
Btw,kod mene još ništa od tih 7,5 kn (novi sam korisnik)... Počinje mi ovo već bit sumnjivo :-/
novci sjedaju na račun u roku od 48 sati od aktivacije broja,
ne zaboravite da bi ostvarili bonus od 75 kn potrebno je u naredna tri mjeseca obnoviti račun min.bon od 25 kn.
svaki mjesec posebno mislim da nemoram napopminjati!!!!!
Evo stiglo mi je 7,5 kn i sms potvrde :) Nije baš bilo 48 sati,nego 72,ali nema veze,bitno je da je lova tu :D
Jel nekom treba taj bon od 7,5 kn , ja ne znam sto cu s njim, s obzirom da imam Tele2 pretplatu,....
Dobar dan,
Ja sam baš napravio ugovor za prijenos broja, prepaid sam korisnik, pa se preporučam za bon.
Znam da sam novi ovdje (bar po registraciji, čitam Vas već puno puno vremena), možda ima ljudi koji su ga više zaslužili od mene :comp: .
Ako ne, biti ću zahvalan za poklon. Ne čitam 24 sata, pa nisam uspio doći do bona, a mogao sam kad sam tu pročitao da će se to dijeliti....
Baš bi mi dobor došlo 80-tak kunića.