a jel ima taj patch za k800?
Printable View
a jel ima taj patch za k800?
ima na davinciju al da ti zakljuca lozinkom kad zakljucas tipkovnicu
moguce je zakljucavanje poruka datoteka itd na walkman mobovima!!
uroszg je stavio flash izbornike s kljucem na porukama, stavis flash meni u mob i pokrenes temu koja taj flash i to je to
Npr. ove ovdje:
http://rapidshare.com/users/STVAHN?b...it+pass+ID%3D5
A pogledaj i ovu temu:
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=37783
ima li za w550i i kako ga staviti ja to neznam
mene samo zanima oce li ikako izac patch tj oce li se napravit za v630 ?
no jel iko zna di ima patch i kako ga stavit
Da vas pitam....Imam w800i....I hocu mu zakljucati poruke....
I na prosloj strani sam kopirao onaj patch od blizzarda...
I sto sada?
Spremio sam ga u notepad prvo kako patch.vkp.txt a zatim sam mu promjenio ekstenziju,pa je sada patch.vkp
I jeli sada sa GSliedom to trebam stavit na mob ili?
za k610 imaš ako staviš soft od w660 i onda ti podržava flash menije i onda staviš flash menu koji ima na sebi pass za to i onda radi, tako barem kod mene
Ja sam u w200 stavio flash temu sa sifrom na ulaz u meni... ulaz u poruke ; datoteke ;postavke ; imenik :jump:
na to i mislim, lozinka ti je sigurno 3128!!
Nije...... :p
meni je na w800 bio 0000, nisa siguran ali ja mislim da je
di ima skinut taki menu,ja sam imao kod na porukama,al mi je glupo bilo jer kad mi neko oce uc u poruke nemoze izac ako nezna kod
odi tamo na topse.ru i onda flash menu i odma prva ti je ta. zove se elegant pass
al ne moze ti to na w800
pokrenes gslide,oznacis babe(obavezno),odaberes flashlitei nađes original main,pod header nađes header od 291 bloks,pritisnes add i nađes patch koji želis,pod output napises imemaina.bin,pritisnes process kad zavrsi nađes main i ubaciš ga na mob sa xs-om
moras imati original main kojeg preko programovog browse dodas u sam program .dolje pod out put odredis gdje ce ti spremit taj main sa patchem i onda sa tim mainom flashas mobitel. a kod za mjenjanje je onaj phone lock kod znaci kod telefona.
A koji bi ja put trebao staviti?
Ime moga maina?
I odakle da skinem main? (SE w800i,CID 36)
Potrazi po forumu i pogledaj teme o modanju prije nego pitas.
Firmware (dio cega je i MAIN) ima za skinuti na www.topsony.com, www.iprotebe.cz i na drugim siteovima.