Ma svi pišu o toj nadogradnji, da li je to sport za profiće ili to mogu i obični smrtnici??? i da li se gubi garancija nadogradnjom ili to rade ovlašteni servisi???
:-/ :confused: Šta ću kad ništa ne znam!!!
Printable View
Ma svi pišu o toj nadogradnji, da li je to sport za profiće ili to mogu i obični smrtnici??? i da li se gubi garancija nadogradnjom ili to rade ovlašteni servisi???
obični smrtnici to mogu radit ali se naravno gubi garancija, sad nisam siguran da li to mogu na tvoj zahtjev obaviti servisi...
kaj se nebi onda trebalo napisat obrnuto -> v525@v600??= Citat =:
Poslao: ihaladin
Imam v525 sa softverom od v600.
ovaj "@" glumi "at" pa mi se činilo fora to tak napisat... :)
kao v525 upgrejdan na v600
ne, dobro je, V600 u V525
Mogu obični smrtnici, samo ti treba kabel i dobra volja.= Citat =:
Poslao: xena
Gubi se garancija, al meni je bilo svejedno kad je na crno.
Ako radi ovlašteni servis onda ne gubiš garanciju, platiš, a i pitanje je dal oni imaju najnoviji softver, jer se na netu pojavi svaki tjedan neki novi. Razlike nisu velike, ali dosta se ubrza npr. učitavanje slika, kvaliteta kamere, neke dodatne opcije...
E, da, ne znam dal kod nas uopće postoji ovlašteni servis... RAM3 možda? :confused:
@dj_velja: Ma, može se protumačit ovak i onak :) Meni se činilo logično kao "softver od v600"@"v525 koji sam kupio". Ma bez veze...
Samo da napomenem:
Znam način da na mobitelu dobijete sve opcije koje ima v600 bez mijenjanja softvera!
Nećete imat najnoviji softver, ali ni izgubit garanciju.
Fora je u tome da svaki softver (bilo od v300, v500, v525) sadrži u sebi sve opcije koje ima v600, samo su zaključanje, a to se odključa pomoću onog p2k man-a (sa www.motclub.com) i nekog hex-editora.
Mogu se stavit fora stvari, npr.:
-meni SMS ne broji od 450 prema 0 nego od 0 do 450
-vani na displeju (kad je mobitel otvoren) mi ne piše "motorola" nego "Ivek"
-kad palim/gasim mobitel mi se ne pokazuje ona ruža nego moja animacija i svira mp3 koji sam ja stavio
-promjenio sam glasnoču mikrofona i zvučnika tak da se sad mogu bez problema razgovarat u nekom bučnom bircu
-isključio sam onaj glupi zvuk kad je mob zatvoren, a mjenjaš profile sa onim tipkama sa strane (to me fakat živciralo kad sam bio npr. na predavanju)
...ima još stvari kaj se mogu podesit, al meni je ovo dosta, za sad :-)
Također, ako neko nema opciju delivery report za SMS to se da uključit na bilo kojoj verziji softvera...
nemoj hebat, bez gubitka garancije sve to!!!!!!!!zakon
Evo neke cijene u oglasniku:
V300, garancija, USB cable za PC, hitno, 1.400 kn
V525 0 h nov zapak. hr menu dgt. kamera, data kabel, sluš., pis. gar. 1g., dost., 1399kn
V600, 0 h, hr menu, novi, zapakiran, kamera, color display, garancija, dostava, 325 €,
ihaladin....
kako sve to napravit???
ja ti tjeo poslat pm...ali inbox ti je pun pa nemogu...
i kako napravit da dobivam sms report.... onaj usklicnik ubija...
kaj nebi v300 trebo bit jeftiniji od v525? čudno= Citat =:
Poslao: IggXy
Evo neke cijene u oglasniku:
V300, garancija, USB cable za PC, hitno, 1.400 kn
V525 0 h nov zapak. hr menu dgt. kamera, data kabel, sluš., pis. gar. 1g., dost., 1399kn
V600, 0 h, hr menu, novi, zapakiran, kamera, color display, garancija, dostava, 325 €,
Evo, očistio sam inbox, hvala.= Citat =:
Poslao: :))
ihaladin....
kako sve to napravit???
ja ti tjeo poslat pm...ali inbox ti je pun pa nemogu...
i kako napravit da dobivam sms report.... onaj usklicnik ubija...
Jako dobar tutorial se nalazi na http://xlr8.us/hofo/
Ako ti poslje ovog nije jasno o čemu se radi i kako se radi pošalji mi mail ili PM.
*edit* @ : )) -> Ha, ha, vidi kak ti nick izgleda u quote-u!
he he vecinom sam :)
a sad sam :fried: iliti :angry: zbog moje gluposti...
kako ono ide citat nekog pametnog...ljudskoj gluposti nikad kraja...
I meni je to čudno što je v525 jeftiniji od v300. A valjda je netko skužio da su napravili shebani softwer pa su smanjili cjenu!!!!!!!!!!!= Citat =:
Poslao: dj_velja
kaj nebi v300 trebo bit jeftiniji od v525? čudno
moguće .a možda je i na akciji
v300 je otkljucan,
v525 je u stvari v500 samo mu je Vodafone ugradio hrpu sranja, zakljucao ga i dao mu novu oznaku - nazovi to akcija, ili pokusaj dobivanja jos korisnika ali na "nas" nacin. Vani v525 najcesce kosta samo dvogodisnju pretplatu i to je to, u nas je kao i obicno s pretplatom jeftiniji 200-300 kuna, a na prepaid je cijena ista kao i samog aparata. Hvala bogu sto smo jos na Balkanu, pa nam niko nista ne poklanja!!!!
Programiranje v525 koliko ja znam ne radi RAM3 iako je zastupnik Motorole. Trebao bi ga raditi samo VIP kao partner Vodafona.