p.s. sljaka ce popiz***i kad vidi da si mu stavio ovoliko slika ovdje i to jos ovako velike ;)
Printable View
p.s. sljaka ce popiz***i kad vidi da si mu stavio ovoliko slika ovdje i to jos ovako velike ;)
Dobro, nekako ću se snaći ;)
Btw. ovdje možete skinuti filmić o 3D Javi koju će prvi podržavati S65. Stvarno genijalno. Filmić je veliki oko 4MB.
da su bolje od 7610? moguce je.
Lijepo sam zamolio da se ne stavljaju ovako velike slike, pa kad molbe ne pomažu....
Inače, slike mi se sviđaju.
Pošto sam vidio kako si reagirao, maknuo sam sve slike i samo sam ostavio link.= Citat =:
Poslao: Sljaka
Lijepo sam zamolio da se ne stavljaju ovako velike slike, pa kad molbe ne pomažu....
Inače, slike mi se sviđaju.
btw. Neznam zašto, ali tu molbu nisam vidio, ali od sada ću ostavljati samo linkove ;)
..."dark",pročitaj ovo -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=5098 ...nadam se da sad znaš o čemu "sljaka" govori...
...a slike su odlične,po meni i puno bolje nego na 7610...
Pročitao sam i od sada ću se pridržavati toga. :angel:= Citat =:
Poslao: Eminem
..."dark",pročitaj ovo -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=5098 ...nadam se da sad znaš o čemu "sljaka" govori...
btw. Sorry zbog zbrke.
moze bit posto je sx1 u fotkama oprasio n6600.
Inače, SX1 i 6600 imaju istu rezoluciju kamere (0,3Mpix), a S65 i 7610 nemaju. S65 ima 1,3Mpix, a 7610 ima 0,995Mpix
onda nist cudno. veca rezolucija, bolje slike
ima li tko kakvih cvrstih informacija o tome kad stize kod nas...
Ja znam samo da nigdje neće biti za kupovinu prije 8. mjeseca i da će mu cijena biti 400€ (+- 30€)
Nadam se da će do nas stići do polovice kolovoza.
btw. Evo nekih stvarčica vezanih uz njega za download:
Animacija (1,17MB) u kojoj možete vrtjeti S65 kao nokie na nokia.com, znači 360°
Službena reklama (34,8MB) za Siemens S65
Uputstva za uporabu (~1,6MB)na Engleskom jeziku
Siemens S65 Mobile Manager (29,22MB) Softvare za sinkronizaciju kontakata, razmjenu slika, videa, za backup itd.
Trebao bi raditi i na drugim novijim Siemens telefonima
Danas sam saznao da se već prodaje na eBay-u, ali samo uređaj i baterija (znači da mem. karticu i punjač treba posebno kupiti).
Neznam točno kolika je cijena, ali isporučuje se sa starijim softwerom i ima puno bugova: kod snimanja videa se gasi, gasi se ponekad sam od sebe, problemi su i u meniju (pola ekrana se promijeni kod kretanja kroz meni, a polovica ostaje).
To znači da ili treba izači noviji firmware za mob ili u eBay-u ne stavljaju najnoviji.
btw. Uskoro bi se trebale pojaviti fotografije fotografirane u mračnijim uvjetima.
jos najmanje 3-5 mjeseci ga se ne isplati kupiti.
...il je sklapan kod naših dragih susjeda(ono,malo dijelova ovog moba,pa malo onog...)= Citat =:
Poslao: Dark
...
Neznam točno kolika je cijena, ali isporučuje se sa starijim softwerom i ima puno bugova: kod snimanja videa se gasi, gasi se ponekad sam od sebe, problemi su i u meniju (pola ekrana se promijeni kod kretanja kroz meni, a polovica ostaje).
To znači da ili treba izači noviji firmware za mob ili u eBay-u ne stavljaju najnoviji.
....
ma sve je to iz azije(kina i to), ali se sklapa u njemackoj il di je vec najbliza tvornica siemensa hrvatskoj
Moj C60 je iz Danske.
@Dark Tamo je sklopljen, a dijelovi su world wide. Tako je danas kod svih bez razlike.
Nisam ja ništa tekao samo je rekao Hrco da su sklapani gdje je najbliže (što bi najvjerojatnije bila Njemačka) pa samo kažem da ne mora biti tako.
kad prodaju sve sklapane u njemackoj, pa one koji se ne prodaju u danskoj prodavaju tu
Ako tko želi kupiti može naručiti ovdje. Cijena je 391€.
Samo jedno upozorenje. Softverska verzija je 00 od 22. travnja, tako da ima one probleme koji su gore navedeni i ima sitnih problema sa kamerom.
btw. Ako želite kupiti bljeskalicu za S65, M65 ili CX65, možete ju naručiti ovdje. Cijena je 23,90€.
Od pred nekoliko dana se prodaje i u Amazonu po cijeni 369€: http://www.amazon.de/exec/obidos/ASI...159383-3078415
Informacija iz Siemens Hrvatska - ocekuje se pocetak prodaje modela S65 najkasnije kroz 2 tjedna, a cijena vrlo vjerojatno oko 500 Eura (mada to nije potvrđeno)...