Što se mene tiće, sve je ok. Dobio sam objašnjenje, i sve je u redu. Zabune nema, tako da ovo može :closed:
Printable View
Što se mene tiće, sve je ok. Dobio sam objašnjenje, i sve je u redu. Zabune nema, tako da ovo može :closed:
da razriješimo ovo pitanje - 'user title' koji glasi 'Banned' je rezerviran za to da članovima bude jasno ako je neki korisnik pobrao kaznu.
u opcijama foruma je uključeno da se taj title ne može postaviti kao custom, odnosno tada se pojavljuje kao niz zvjezdica. a ovdje je to krompirku uspjelo jer sam u opcijama ostavio otvoreno da ograničenja na user titlove ne vrijede za moderatore, očekujući da su moderatori dovoljno ozbiljni da znaju napraviti razliku između onog što je i može biti predmet zajebancije, i onog što spada u razinu obavještavanja drugih korisnika foruma i što iz tog razloga ne bi trebalo biti podložno zajebanciji..
očito sam se prevario oko ozbiljnosti moderatora, te je stoga sad limit na određene riječi u custom titleu uveden i za moderatore, pa se ovo neće ponoviti.