hvala Ti na javnoj podrsci :thumbup:
e da pozdrav zappanu, whiteboyu, neredu, gogu i ostalima koje sam zaboravio...
Printable View
evo napokon i rezultata-
http://www.t-mobile.hr/0/00-00-00-00-10.asp
posebno mi se svida ovaj dio :):):):):):)
Poklon iznenađenja stići će tokom prosinca na kućne adrese svih autora pisama, a osim toga osvojit će kune na svom računu.
Urednik s Hrvatske televizije, gospodin Đelo Hadžiselimović, u čiji odabir svi vjerujemo, pomogao nam je u nominaciji i izboru pobjednika.
Premočno!! :beer:
Baš me zanima koliko ta šmizla nadoplaćuje mjesečno! I kakvo srcedrapajuće pismo! Zaboravila je spomenuti da gaće isto mijenja, samo svoju Simpu ne! Užas!
ajde, baš me zanima da li će mi stići šta na kućnu adresu... ;D
Jadna ta Nika, sada kad ima dozivotnu pretplatu nece moci prekinuti sa nekim i promjeniti broj kao sto je do sada radila :-)
"Ako odlučim da ga ne želim više nikada čuti ni vidjeti mogu povoljno kupiti novi broj umjesto da rušim mostove za sobom."
sad dobio poruku od T-mobile-a
samo me zanima kako će me nagraditi sa 100kn na računu kad sam na pretpalti... :) ;D= Citat =:
Hvala sto ste s nama podijelili iskustva koja Vas vezu uz najvecu obitelj u Hrvatskoj! U prosincu cemo Vas rad nagraditi sa 100kn na racunu. Vas T-mobile
moram nazvat SZK da vidim da li tih 100kn mogu prebaciti na drugi račun... :)
EDIT: nakon malo dužeg čekanja, dobio odgovor da nemogu to prebaciti na drugi račun.. Nije prenosivo... :-/
al dobro.. bar bi mi onda iznos rčuna trebao biti 100kn manji... ;D
mene su nazvali da sam dobio 100kn,a kako nemam 098 mogu ga pokloniti i nekome drugome.
cini se da su svima poslali tu poruku...
hm..svima sto kuna...
a hocemo li i onaj poklon koji su obecali dobiti na kucnu adresu??
sad sam dobio poruku, i mogu reci, srfanje i tu nas budu sjeb
Odjednom 100 kn ili izlomljeno na mjesece?
I meni su poslali poruku da cu u prosincu dobit 100 kn na racun a u pismu sam ih posteno izvrjeđao...:wall:
Ma šta bi im trebao pisati hvalospejve...ma oću im k.... pisati a ne hvalospjeve.
Mjesečno im ja i moja obitelj ostavimo bar 10 000 kn, imamo oko 15-ak priključaka, 3 telefonska,max tv i čuda još, sigurno toliko ako ne i više...
Što se tiče t-mobila. ja se ne sjećam kad su oni meni poslali nešto kao zahvalu što se koristim, a hvala bogu koristim već 5 godina, dva broja, starome isto tako, on je bio korisnik još kad je postajao 099 MOBITEL, i imao onog starog benefona što si morao imati dozvolu za nošenje, a nedao bog da si ga montirao u auto, onda su morali stavljati radio stanicu, očaj živi.. znači preko 10 godina on od njih nije dobio nijednu jedinu nagradu, dok kolega priča on je u vipu, kao veli nazvali su me iz vip centra, rekli su mi da si odem izabrati mobitel koji hoće jer kao to vam je zato što se poslovni korisnik, plaćate sve račune uredeno i tako to...ono wtf???!?!!?
Jednom sam razgovorao sa agentom poslovne prodaje iz zg , i rekao mi je da t-mobile ne zanimaju obični korisnici, njega zanimaju ono koji će napraviti 50 000kn mjesečno račun, ono ja njega pitam kakvi su to obični korisnici?
Pošaljem t-e, t-mobile i sve u lijepo rodno mjesto...
I na kraju, zašto da napišem išta lijepo o njima?
ahahah...eto i meni stigla poruka! dobit ću 100 čuna u prosincu juupiiii..!
eto super..sretanm sam ko malo prase u blatu 8)
...vidim da je neko iz moga sela osvojio mob - al se ne mogu sjetit tko je to :D ...
Kaj ste vi ludi?? Šta ste pisali uopće kad sam kenjate?
Dobit ćete 100kn isto kao i ja, i super za 2 min posla, svi dobivaju 100kn, najlakse zarađenih u životu i još se bunite.
Inače Niku osobno poznajem prijatelji smo od malih nogu i ta "šmizla" ni neznate kakva je i koliko troši pa se suzdržite od tih jadnih komentara..
Dobijete 100kn i još se žalite, tipično za hrvatski narod
Ja sam dobio poruku da im se moje pismo svidjelo i da cu dobiti 100kn tokom prosinca...
Kak to nisam prije vidio...sada je već kasno.....:angry:
Ja ne vidim pobjednicko pismo.... pise mi samo ime dobitnika i onda idu onih nekih 10 drugih..
Edit: nasao :)
Studentica koja do kraja života može besplatno telefonirati: http://www.jutarnji.hr/kultura_i_ziv...1,21,,98973.jl
Prosinac je poceo,dali je itko dobio kakve pare na račun?
Pa to nema veze,bitno da je prosinac poceo i zanima me dali je netko dobio kakve pare....tokom prosinca je i 2.12 i 29.12 pa me bas zato zanima..