Isprobao sam cjelu verziju igre... stvarno super napravljena samo kaj je prezahtjevna za moj komp pa odustajem od igranja....
Printable View
Isprobao sam cjelu verziju igre... stvarno super napravljena samo kaj je prezahtjevna za moj komp pa odustajem od igranja....
Nakon igranja demoa dao sam preorder za PS3 verziju... sada samo cekam :)
Evo jučer sam instalirao i počep igrat. hehe, neznam od kud da počnem: grafika je za deset, oružja isto (ima i mog najdražeg pištolja-desert eagle_a), pokreti i umjetna inteligencija recimo također su super..... Sveukupni zaključak je da morate to igrat jer bih se usudio reći da ta igra nije za propustiti.....
Isto moram igrati na 640 x 480 jer imam najjeftiniju PCIe graficku na trzistu :)
Sutra nabavljam 6600GT za sitnu lovu (250 kn) pa ce biti bar malo igranja.
ako neko ima instalacijski dvd trebo bi neke fajlove sa dvd-a poslat(nisu veliki fajlovi), ako je neko voljan pomoci nek se javi na pm
Upravo završio :) Igra je vizualno bolesna. Posebno izdvajam snajpersku misiju u polju ispred Pripyata. :licklips:
Akcije ko blata, podsječa me na DF: Black Hawk Down.
Konačno igra u kojoj sačmarica realno radi svoj posao :D
Imam dosta zamjerki na igru, no ipak sam zadovoljan sa tih nekoliko sati singleplayera. Najdraze oruzje: G3, M21 sniper i ona-britanska-kojoj-se-ne-mogu-sjetiti-imena :)
Nemojte baš tolko kuditi igra je odlična došao sam do kraja i ništa večih zamjerki nemam od drugih više navikanijih igrica ocjena plus 4
Ja sam ju skinuo i pokrenuo, nisam igrao jer sam očekivao puno više, u usporedbi s Medal of Honor:Airborne COD4 je smješan.
meni je bas moh airborne promasaj a ovo je zzakon
Airborne nisam probal. Ovo je baš osvježavajuče. Ubiti, od DF:BHD niš takvog kvalitetnog nije zišlo. R6 je katastrofa u nakon Ravena, WW2 tematika mi več na vuha ide van.
Sad nek samo naštancaju par ekspanzija i ja sretan :)
DF? Bljak, arkadica. Battlefield 2 je mogao dobro ispasti da su radili kampanju, no mozda BF: Bad Company dobro ispadne, tko zna.
Ovako napamet, COD4 je jedina igra sa modernim settingom koja necemu vrijedi.
Call of Duty 4,ukratko..jako bolesno,dobro napravljena igra..
ATI Radeon X1650 Pro 256MB radi kao lud!!!!
Medal of Honor Airborne
Znaci nije velika igra odnosno single player kad se tako brzo zavrsi?Koliko sati igranja ima otprilike?
igrao sam demo i odusevilo me tako da planiram nabavit cijelu igru.
gust je kad mozes igrati na high detaljima..
Jel je imao ko ovakvih problema:
Instaliram COD4,
izbaci mi grešku tipa- nudi da li da nastavim u safe modu ili ne, što god da stisnem neide dalje.
vidim (traje 0,1sec) sliku igre, koja nestane u toj desetinki sekunde i to je to. Neide dalje.
Moze li pomoc???
Novi crack
Ali ta ista kopija radi na drugom kompu bez problema...
meni igra dođe taman do djela kad bi trebala počet igra, sve mi je na min a izbacuje mi neku directx grešku, neznam točno koju jer nevidim ništa, zabloka sve
konf. mi je
grafulja ati radeon 9600 se
proc. amd athlon 64 3000+
512 rama
Meni na laptopu radi bez greske :)
Iako sam COD2 fan i player, i to samo multyplayer, mogu reci da je cod4 vise nije ono sto je bio, otisli su ne par stepenica, nego par katova vise, jedino me smeta ta sva strka, cjelo vrijeme single playera imas feeling da te netko nekamo gura.. ne stignes uzivat u igri kako spada.
Vizualni detalji izvrsni, puske+recoil+rate of fire izvrsno! sve u svemu, ima potencijala :).
ljudi zanima li me oceli ta igra moc na p4 2,4 ghz, 1gb rama, 256 mb ati radeon 9600xt.??
HARDWARE REQUIREMENTS:
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
VIDEO CARD: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better
SOUND CARD: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
HDD SPACE: 8GB of free hard drive space
INTERNET: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity
trebalo bi radit, nisam siguran ali probaj