Uh uh, prava zvijerka, ali ipak malo puno novaca :)
I sada još Tytn-u I ne pada cijena!
Printable View
Uh uh, prava zvijerka, ali ipak malo puno novaca :)
I sada još Tytn-u I ne pada cijena!
Baterija traje isto kao i kod TyTN-a I
Kada se TyTN II (Vario) ocekuje kod milog operatera ?
Nebi bilo lose poslat mail T-Mobilu sa upitom..
Al ako gledamo kak je bilo sa MDA Vario II, kontam za nekih 4-6 mjeseci
pricajte za sebe cim mi dode kartica prestajem slinit i kupujem ga :D
evo ovo sam dobio danas od t-mobile
Poštovani,
zahvaljujemo na upitu te se o vim putem prvenstveno ispričavamo zbog duljeg čekanja na odgovo r.
Trenutno, nažalost, ne raspolažemo informacijom da li će se navedeni uređaj naći u T-Mobile ponudi i ukoliko da, kada. Stoga smo vas slobodni podsjetiti na T-Mobile internet stranicu www.t-mobile.hr gdje se uvijek nalaze sve novosti u ponudi te ažurirane informacije.
Unaprijed zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju te Vas srdačno pozdravljamo.
S poštovanjem
Rukovoditelj u Sektoru za brigu o korisnicima
Nikša Kmetović
T-Mobile Hrvatska d.o.o.
Sektor za brigu o korisnicima
p.p. 526, 10002 Zagreb
Kontakt broj: 098 1550
Telefaks brojevi: 098 1560, 098 1570 (za račune)
E-mail: t-mobile@t-mobile.hr
Web: www.t-mobile.hr
On 2007. listopad 17 at 12:59, "VH" wrote:
--------------------------------------------------------------------------------
Poštovani !
Simpa sam korisnik vec 10 godina
Na njemackim stranicama t-mobilea sam vido da im se u ponudi pojavio MDA Vario III.
Zanima me dali ce se pojaviti isti kod nas, i kad oprilike jer bi uz kupovinu istog presao na jedan od Vasih tarifnih modela.
Pozdrav
Hmm.
Hoce reci cekaj do Neuma..
Pitanje dali je pametno kupit sad jedinicu ili cekat dvojku do neznam kad....
evo i review od Eldara:
http://www.mobile-review.com/pda/rev...tytn2-en.shtml
Ja cu malo sacekat sa kupovinom pa uzet polovnog u pola cijene..
Prvo na redu za shoping sad je DX10 grafa :respect:
"Ja nebi više uzeo pretplatu kod njih da mi nude mobitel od zlata (bio sa na pretplati od 8/1998 do 8/2007, devet godina). Rade ću kupiti čisti, nebrandirani uredaj, makar dao 2000 kuna više nego taj sa rozim t-scum glupostima."
Koliko sam informiran to je u biti isti uredjaj samo ima oznaku t-mobilea (ispravite me ako griješim).
Ako se pojavi u ponudi, ja se toplo nadam trebao bi biti u tarifi 150 oko nešto manje od 4000 Kn, sto je skoro 2500 kn jefinije negu u slobodnoj prodaji, uzmes ga na 2 godine a poslije prekineš preplatu
http://www.crazy-shop.com/artikl.asp...ci--smartphone
Ionako potrošim u simpi 100-150 kn mjesecno
Pozdrav !
da si na nekim drugim operaterima potrosio bi puno manje.:)
pa bi ti to na kraju sve ispalo skupo.
Ma, dobro to je bila samo usporedba kupnje uređaja u preplati i kupnje u slobodnoj prodaji.
Pojavit će se vjerojatno uređaj u VIP-ovoj ponudi kao sto VIP ima Tytn I, ili u tele 2 ponudi kao što imaju HTC Touch.
Pozdrav
Samo nije mi jasna ta politika cijena kod nas. Vidim na stranim sajtovima da se prodaje po 600-injak eura a kod nas se prodaje 6200 kuna. Zar su carina i porez tako veliki? Nikaj, onda ću čekati da uđemo u europsku uniju pa će i kod nas biti jeftiniji. :)
No, ja imam namjeru pričekati božićne akcije u okviru t-mobilea. Možda i tytn 1 pojeftini.
Nego, da li se u okviru mobile windowsa i pripadajućih internet browsera mogu administrirati joomla stranice. Joomla je cms za izradu dinamičkih web sajtova.
Ne da ju mozes administrirati nego ga mozes i hostati :)
Nisam 100% siguran da ima PHP za WM, no nije problem podignuti obican web server. Sad bi trebalo detaljnije prouciti dal postoji PHP server uopce za taj OS.
U svakom slucaju sam siguran da je TyTN II dovoljno jak za nesto takvo, no tek za "bas fora!" situacije da se vidi da je i to moguce. Nije bas da ces hostati portal na tome :)
Ma naravno da neću hostati portal ni sl. perverzije ali lijepo je znati da mogu administrirati sajt sa mobitela. Znaš uobičajenu situaciju, gazda pošalje mail sa novim sadržajem, ja pročitam mail, stavim promjene gore i fiju. :)
Tu će mi Tytn stvarno pomoći jer sa postojećom N6288 mogu stranice samo gledati i ništ više.
Samo da malo pojeftine taj web'n'walk za količine iznad 1GB jer je fakat preskupo dati za extra Gb 1000 kuna. :crazy:
LoL.. ma daj sta ti je.. Neces potrosit tu gigu nema sanse covjece..
Ja jedva potrosim 100 mb mjesecno.... Ono... ode ti baterija na uredjaju brze nego promet... :)
Ako imas net kod kuce, skidas kod kuce sta ti treba, a mob koristis kad nisi kod kuce i giga je sasvim dovoljna i uz ekstremno koristenje..
I ja sam imao wnw XL i nikad nisam potrošio više oo 150 MB. 1 GB bi ti trebalo biti sasvim dovoljno.