Pa vi ne vjerujte Mr. Exkluzivi.... :)
Printable View
Pa vi ne vjerujte Mr. Exkluzivi.... :)
zvao sam i kaže da je zagušeno i nemre proć....
Tu neko nekog yebe... a nije čak ni prvi travanj :deadthread:
Gle niti ja mogu aktivirati, a niti mi se prikazuje na netu...E sad ne znam sto bi rekao!
Sad ni meni nešto nije jasno. Jel to netko na kratko shakirao T-Mobile stranice? Više nema one stranice. Rekao bih da se netko zajebava sa nama.
tocno stranice vise nema? da nisu oni mozda maknili pa ce sad promjeniti uvjete?
Ja vidim na onoj stranici "usporedni cijenik" da se spominje opcija "Dugi razgovori" ali nigdje detalja kako aktivirati.
Valjda su se napili pred dugi vikend :-)
Nema više ni na "usporednom cjeniku", WTF?!
opa lega.. sta je sad to? da to nije da su se oni mozda malo prenaglili?
Da cini se i meni, ja idem preko proxy izgleda pa nesto mi steka refresh stranice, ali preko koda nisam uspio aktivirati opciju.
T-mobile ima problema sa uslugom.Evo mojeg slucaja.Danas sam ujutro aktivirao uslugu, te dobio povrtanu poruku da mi je usluga aktivira.I tako pricam ja i nakon nekog vremena, na racunu nekako malo kuna.Nista odlucim se ja nazvati SZK, medjutim njih dobiti to je kao da dobijes sedmicu na lotu:)Kako sam imao dosta posla vec sam za to i zaboravio i malo prije zovu mene iz SZK, operater mi se predstavi svojim imenom i objasni mi da su mi zbog problema naplate, naplatili 10 kuna vise nego sto je trebalo, te da mi se ispricava u ime T-mobile, te da mi vracaju onih 10 kuna koje su mi greskom naplatili te uz to jos i 20 kuna kao znak zahvalnosti.
Sto se mene tice jedan veliki:respect: za T-Mobile
meni su polali sms da mogu uključiti tu opciju tako je i bilo.. uključio sam
Evo ukljucio opciju bez problema, i zvao 2 minute i odbilo mi 74 lipe
Sve je opet normalno na njihovim stranicama.
Evo ja sam upravo aktivirala :respect:
jel netko zna-jel stvar šljaka neovisno o tome da li sje uključena opcija poruke ili ne?nešto mi govori da ne mogu imati uključenu Ekipu i onih 500 poruka za 20 kn.....zna netko točno?
edit:baš sam glup,sad sam malo bolje pročitao:
= Citat =:
Naravno, Simpa Ekipu možete kombinirati s ostalim opcijama za Simpa korisnike - Simpa ti&ja, Poruke i web'n'walk