pa za T-mobile tarifu ovo i jest realno (ako gledamo tih 5 ljudi), mislio sam realno po trajanju i broju poziva.
Naravno, 100 ljudi = 3000 tarifa :))
Printable View
Evo bas danas gledam na t-mobile-u ovu novu ponudu ¨Moji najbolji¨i u pocetku mi se ucinila primamljivom kad ono...lopovluk....
Naime, ovo samo moze da se desava kod nas. Ponuda od 75 kuna naknade cini se fer i korektna. Pozivi su unutar mreze 99 lipa a prema drugim mrezama 1.99, SMS 29 lipa, i jos 5 brojeva s kojima razgovaras za 25 lipa po minuti i ne placas uspostavu poziva. I sada dolazi veliki ALI...ograniceni su razgovori od 25 lipa na samo 250 minuta...Nakon toga naplacuju po redovnim cijenama...misim stvarno nisu u redu...Samo gledaju kako da te navuku i sto vise novaca uzmu...U Njemackoj su maksimalno liberalizirali trziste i omogucili super povoljne razgovore a kod nas sisaju nas jadne Hrvate ko ovce....
I koliko god mi se svidjala ta nova pretplata sad sam je jos vise zamrzio...
LOPOVI!
Ah sto reci!Lopovi i tocka!Ja sam po sredini 12 miseca produzija ugovor na 2 godine uz ovu hebenu tarifu "najdrazih 200" jer placam kao pola posto sam bia predplatnik,a nitko nije spomenia tamo da taj iznos ne moze potrosit.Prvi racun pod tom tarifom me izasa "310kn"Sad cu izdrzat 4 miseca da steknem pravo da se pribacim na flex150.Stvarno su lopovi,ponuda izgleda primamljiva i nije nista drugo nego marketinski trik!Kad produ ove 2 godine odlazim na tele 2!Sramota!