ma trebalo bi to biti jeftinije!
Printable View
ma trebalo bi to biti jeftinije!
"Bilo je i vrijeme (GPRS).
Vodafone Live! još jedan veliki plus za VIP."
Sorry, ali i nije mi bas neki plus za VIP. HT to vec ima godinu dana, a zove se M-zona.
Isto imas ikonice i download svega i svacega.
A sto se tice GPRSa za prepaid i tu je HT daleko ispred. Niti ne znam od kada Simpa ima GPRS. Davno je to bilo.
Cinjenica je da tu ipak VIP prilicno kaska, ali kako kaze stara narodna: "Bolje ikad nego nikad".
...dragi moj "gonzales"...M-zona,kolko ja znam,nije isto što i Vodafone Live...jedino GPRS kasni,al HT je iza VIP-a,al ne daleko...
hm, a po čemu je to ht iza vip-a? ja bih recimo volio imati na vip-u opciju da mi dođe sms ukoliko me netko zvao dok mi je isključen mobitel, volio bih imati i pogodnosti koje uživaju ht-ovi pretplatnici što se tiče kupovine mobilnih telefona, volio bih i da mogu saznati koliko sam spizdio ovaj mjesec na telefon jednostavnim slanjem sms-a...
baš i ne vidim neke prednosti vip-a, ili sam možda samo zaslijepljen svim ovim stvarima...
Većina ovoga što si nabrojio vrijedi za pretplatnike kojih je manje od 20%.
Reci ti meni koliko u simpi košta SMS koji je sigurno najkorištenija usluga (za sada)?
tko-je-zvao je usluga za sve ht-ove korisnike, a ne samo za pretplatnike.
Jedina od onih koje je nabrojao, a u VIP-u su SMS-i jeftiniji i za pretplatnike i za prepaid od HTmobile-a.
cijena sms u vip-u je ja mislim 0,41 i za pretplatnike i za prepaid korisnike
simpa korisnici plaćaju 0,43 (što je razlika od pune 2 lipe), dok pretplatnici plaćaju 0,24 kn!!!!!!!! što je i više nego povoljno, dok sam bio na cronetovoj pretplati slao sam sms-ove ko blesav, sada baš i ne...
A to što je pretplatnika 20% ili koliko već, meni ama baš ništa ne znači...
btw, prepaid je strašno skup i kod jednog i kod drugog operatera, ne znam točno, ali čini mi se preko 3 kn po minuti ukoliko zoveš van mreže....
...zato imaš pretplatu - ljudi moji pa zna se kako je kreiran cijenik - ako puno trošiš ideš na postpaid - ako imaš mob da ga imaš; imaš prepaid...
Zbilja me već umaraju ova prepucavanja to je bolji!
U biti za pozivanje je najbolja fiksna linija (ali o tom potom)...
komentirao si jedinu rečenicu u kojoj sam izjednačio obadva operatera i onda ti je dosta prepucavanja ;)
...ti si jedini u pravu pošto su jednaki - oba idu za profitom a korisnici "puše" fore u stilu ovaj ili onaj je bolji (u krajnjoj liniji oni im daju svoj novac)...
Kad smo kod toga sladolede kojeg proizvođača volite??? :D
joj, nećemo o profitu, kada zbrojim račune od svih mobilnih telefona u obitelji (4 komada, od toga 3 pretplate) i 3 fiksne telefonske linije dođe mi zlo... ;)
gog ima pravo slazem se s njim. VIP FAKAT IMA SKUPE POZIVE 3 kn do 3.50 i to jos koje tarifne modele. cronet ima skuplje poruke za dvije lipe ali ima i S2 tarifu na simpi koja sadrzi castilicu (10 lipa po minuti) i pozive 1.50, s1 tarifu sa simpa ti i ja brojevima na kojima su poruke 24 lipe i pozivi 0,50 lipa. S3 tarifu koja ima najjeftinije pozive za 1kn pa cak i na VIP.
pa sad ti misli ko je skup:o
moja poanta je bila da su i jedni i drugi skupi ;D
j*bote kaj ce ti 3 telefonske linije?!?!?
...zar nije na Vipu SMS 40 lipa...i ja ne volim ta prepucavanja,možda sam tako zvučao,al šta ja mogu...netko je na Vipu,neko na Simpi...tak mi svejedno...bitno je da se ima mob te da se može obavit razgovor,poslat poruka...
40 lipa, a vikendom 29. To i nije tako mala razlika ako uzmeš broj poruka koje pošalješ mjesečno. Vi govorite o S tarifama kao da ih možete imati sve odjednom, a što se u VIP-u tiče poziva, zato je tu VIPme call.
a jel ima neko ovdje kome GPRS vip.me radi?
ili svi čekaju limuna.
Za sada još ne radi. (barem meni)
@coma, starci imaju dvije jer je starom trebala jedna posebno za firmu, a ja i sestra imamo jednu koja je ostala od prethodnih vlasnika stana...
A niste mogli uzeti ISDN. Ja imam tri broja od kojih je jedan od firme, jedan od staraca i jedan od sestre i mene= Citat =:
Poslao: gog
@coma, starci imaju dvije jer je starom trebala jedna posebno za firmu, a ja i sestra imamo jednu koja je ostala od prethodnih vlasnika stana...
kada smo uzimali drugi liniju još smo svi živjeli u jednom stanu i tada nije bilo isdn-a, kada je i došao starci se nisu htjeli riješiti te linije pošto više nema slobodnih parica u naselju pa su išli onom logikom šta ako zatreba jednog dana, a uz sve to smo i platili masnu lovu za uvođenje i dovlačenje žice do 5 kata u zgradi, poslije smo kupili stan pored gdje ja i sestra živimo, a starci nisu htjeli odjaviti tu liniju zbog istog razloga, a i ako će jednog dana prodavati stan problem je ako nema telefona...
uglavnom komplikacija na osamnejstu ;)
sad bar znamo ko zivi solo i di ce biti cuganje
...jeste li makar brojeve prijavili kao sekundarne pa je pretplata 35 kuna?= Citat =:
Poslao: gog
kada smo uzimali drugi liniju još smo svi živjeli u jednom stanu i tada nije bilo isdn-a, kada je i došao starci se nisu htjeli riješiti te linije pošto više nema slobodnih parica u naselju pa su išli onom logikom šta ako zatreba jednog dana, a uz sve to smo i platili masnu lovu za uvođenje i dovlačenje žice do 5 kata u zgradi, poslije smo kupili stan pored gdje ja i sestra živimo, a starci nisu htjeli odjaviti tu liniju zbog istog razloga, a i ako će jednog dana prodavati stan problem je ako nema telefona...
uglavnom komplikacija na osamnejstu ;)
?!?!to nisam ni znao... pretpostavljam da ovaj što je na firmu izlazi iz kobinacije, ali ostaje mi solucija u kojoj prebacim telefon iz svog stana na starce i onda ga mogu prijaviti kao sekundarni.
pretpostavljam da ništa od prebacivanja na sekundarni ukoliko je jedan telefon na starog, a drugi na staru? ;D