oko 250 konja, mjenjana turbina :)
Printable View
oko 250 konja, mjenjana turbina :)
evo otvorih temu za takve stare aute... da ne razglabamo ovdje o starionu s novom turbinom i sl...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=667914#post667914
zanimljivo je da se nigdje ne spominju bmw-e m5, koji su stigli još kada je papa bio 2. put ovdje...
Mene su isto jednom lovili, nisu me mogli nikako uloviti, jer sam imao jači auto od njih, ali...
nije stvar u tome što oni idu max 250. stvar je u tome što njihova kamera te može snimiti na kilometar ja mislim, a ti se kad tad moraš zaustaviti, a onda te oni pričepe, zaustavili su me, pa smo se lijepo dogovorili za piće u obližnjem pristaništu...ništa strašno
viva la :hrv:
Imao sam i ja slucaj s njima. Dosli su se malo prokurcit na korculu,pa su mene i frenda stigli u Ladi Nivi i upalili one ledice gdje pise "SLIJEDI ME". Mi smo bili vezani,svijetla su radila,pojasevi vezani,vozili smo u granicama normale,tako da su nam s lica procitali "popusite nam"... :crazy:
A sto se kamera tice,nije im uopce potrebno vozat se za nekim ako su mu se uspjeli priblizit i uslikat ga,jer imaju na radaru evidenciju koliko brzo vozi i sl...
he he , dobro veliš. nekad ni miliciji s fićekima nije niko mogo pobjeć ;D a ak je i zbriso neko našli bi ga za koji dan i onda bi se taj "poskliznuo po nekim stepenicama". i šutio o tome ko pi..a ;D
danas se svaki K veseli kad "zbriše" murji. kad zna da mu u biti murjak niš nemre izato se ni ne trudi ulovit ga.