kaj si izbriso onaj post, sad ga nema a maloprije je bio!?!
hvala decki, evo mejl
Printable View
kaj si izbriso onaj post, sad ga nema a maloprije je bio!?!
hvala decki, evo mejl
Jesam izbrisao sam ga. Ma htio sam ti reći da su linkovi na infomobu popucani. Sve to i više imaš na ovom linku kojeg sam ti dao.
kaj ti se i stari bavi sa tim?
p.s. jel mi mozes mailat crossbow, nema ga tamo
Ja nemam Crossbow, ali sam ga negdje vidil. Provjerit ću pa ti javim
viki bi ga trebo imati, posto je pisao o toj igrici u mobilu
Evo jedan odlican link za nokie www.hotmanollo.ionichost.com
Imam ga negdje samo mi je malo štekao na sl45ici. Možeš ga naručiti putem vipa :angel:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
viki bi ga trebo imati, posto je pisao o toj igrici u mobilu
Eto sad moraš sve izdati! :angry: ;)= Citat =:
kaj ti se i stari bavi sa tim?
i dati 15kn za to, nema sanse,jedva si kupim bon od 35n pa da dam pola bona za nesto sto nemoram!ko ce trebicama slat poruke!:D potrazit cu ga ja jos na netu! a jel imas neki flash sms, onaj od rizapn mi neradi!
Imaš SMSme koji je isto od rizepn. Misliš ne radi jer ga ne možeš učitati ili? Šaljem ti ovaj drugi na mail.
to je samo jar, a onaj drugi kak da to pokrenem!
sad cu probat crossbow, pa javim navecer! inace hvala :beer:
Kako misliš to je samo jar? Pa stavi oba filea u isti folder i onda odi u javu ali ne iz explorera nego iz surf and fun izbornika.= Citat =:
to je samo jar, a onaj drugi kak da to pokrenem!
sad cu probat crossbow, pa javim navecer! inace hvala :beer:
crossbow nw radi ni meni, ma smsme si poslo samo jar, a ne i jad, zamjenio sam taj jar sa onim koji mi ne radi i opet ne radi, ja napravim flashsms, i onda ga nemogu naci spremljenog
Spremljen ti je u storage folderu od flashsms-a do kojeg dolaziš putem explorera. Crossbow mi je radio jedno vrijeme i onda neće samo se pojavi opcija restart a nema new game.
@viki kad se skine onaj zip file u njemu se nalazi i crossbow, ali je potrebno otvoriti mapu i obrisati sve osim *.jar i *.jad datoteke da bi radil. Isto tako se može postupiti kod svih aplikacija koje su ograničene na određeno vrijeme. Kao kod jednog našeg operatora.:D
I jel ti sad radi? Meni je igra bila ponekad u komi. Mješaju se pixeli ili nešto slično..
ne radi mi crossbow,a ovo sam skuzio, fala! jel ko zna za igricu skate & slam, grebena je!
@ coma za igricu se slažem , luda je. Da li trebaš Java aplikacija?
da daj mi ih molimte mejlaj, gore je mail
Htio sam ti još jučer poslat ali mi server ne prihvaća odlaznu poštu. Vjerojatno sam nešto nehotice promijenil, moram to pregledat i u toku večeri poslat.
e pa pola ovih linkova ne radi.. dajte neki za Nokiju
@ macak... pa pogledaj datume kada su postani linkovi... :) kasnis...