...Lg ima bolji ekran i slide, ali su one "touch" tipke za klinac...Samsung ima proširivu memoriju, normalne tipke...što se tiče glasnoće - oba su tu negdje...
Printable View
...Lg ima bolji ekran i slide, ali su one "touch" tipke za klinac...Samsung ima proširivu memoriju, normalne tipke...što se tiče glasnoće - oba su tu negdje...
sad sam kod frenda , novu cokoladu uzeo , prcko po mobu, i slide mi ima nekak malo lufta...sta nisu samsunzi inace najbolji sto se tice slajdanja?samsung je bolji onda osim ekrana, zbog memorije i tipki, i cijene... sad izgled je subjektivan...(jedino smo mi budni ostali, idem ja corit,poz)
Ja sigurno uzimam E250, ali crni, meni puno bolje izgleda nego srebrni... neizgleda uopce previse plasticno... a ono grebanje budem vidi jel ce me smetat... meni treba prvenstveno mob i da mogu slusat muziku prek njega... I da zanima me, jel se dobiju uz njega stereo slusalice? I kakav je zvuk na njima?
Evo i slika, meni puno bolji od srebrnog...
http://uploadcentar.com/img14/th9470e250-large.jpg
Ovako imam mobitel Samsung E-250 koji je kupljen u VIP centru(garancija 2 godine)!Dekodirao sam ga na 098 i sad mi se pokvario zvucnik,pa me zanima dali mi vrijedi garancija?Mobitel je jos pod garancijom samo me zanima dali ima veze sto je dekodiran i hoce li mi prinat garanciju ili ne!?
Hvala
nevrjedi...jedino ako ga uspiš zaključat ponovo na vip
:tclosed:
probaj otić i reci da nemaš pojma da si ga tako kupio :D
Ja sam uzeo crni i uz to i nokiu 2610 . samsung mi je ok , zrnati ekran cu preboliti , slusalice su ok , probao sam radio samo malo , a mp3 nisam jer karticu nemogu naci .
a manje zahtjevnima ce posluzit...moze onda ko zna sta tocno ide u paketu...i kabel i slusalice mozda? i jel ide mp3 melodija za sms?
...manje zahtjevnima da, ili kao drugi mob onima malo zahtjevnijima ;) ...
...paket sadrži - mobitel, slušalice. bateriju, punjač - nikakav kabel...a melodije su predefinirane i .mp3 se ne može postavit za SMS, za poziv može, s time da će melodija/pjesma, ako je na microSD, automatski biti kopirana u mob......
Eto meni je ok fon za drugi br koristiti ali me reza ekrana užasno živcira.
Eh da to ti nije slike E250 black nego D900. Da kada je u crnoj izvedi full je sličan D900.
Evo crnog E250
http://www.jgelectro.com/images/Samsung-E250Black.jpg
Evo kupio sam ga... ali srebrenog... nabijem ih, nije bilo crnog... Evo kupio sam dobio sve sta bude i neke sugave sluske... dali postoje kakve sluske ili jos bolje onaj nastavak za samsunge da mogu prikopcat slusalice one obicne od mp3 i tak dalje...? Tak da sam kupio taj srebrni :(
samo mrvicu off topic ali ipak vezano uz e250
Obzirom da imam slušalice, punjač, i data kabel od shg-d720 dali iste pašu na e250? Sve je original samsungovo i dobio sam uz d720 koji je prije 2 godine naučio roniti na 20-ak metara dubine.
Nebih ti znao točno odgovorit, recimo data kabel od e250 molreš povezat : D800,D820,E900,D900,D900i !!!! Sad D720 nisam siguran !!!
Ne vrijedi ti garancija
ja sam ga odnio dekodirat i lik mi je reko kad mi se nesto osteti, ili ako cemi trebat garancija, da mu ga donesem i on ce mi ga zakljucat ponovno na vip i kada dode ponovno otkljucat... i reko je da mu je to kao "garancija", to mi badave napravi...
nevrijedi garancija ali se može ponovo zakljućat bez problema
imam pitanje: kupio bih e250, i sad ako ipak odlucim abcit vip karticu, i ostat samo na simpi, kolko dođe otkljucavanje tog moba...jel ima puno dilera u oglasniku i po 50kn je dekodiranje il je noviji mob pa je skuplje?
otključavanje od 50-80kn
mob nije nov jer je već star i bez brige svi ga već znaju otključat (ako u mom selu (ajde dobro gradu,da se nenaljuti koji jaskanac) znaju onda i u Zagrebu znaju)
a dilera ima dosta po oglasniku
:ontopic:
vrijedit če ti ako ga ponovo zaključaju,ali ako i nevrijedi isplati se probat :satan: ako ništa drugo:retard: :retard:
Nemogu naci kako iskljuciti onaj plavi E gore na dispalye, znakic da je EDGE dostupan. Netreba mi to, samo crpi bateriju.
i di su postavke za WAP i gprs i to?
Hvala
kako iskljuciti edge pise ti ovdje
Hvala, ali nemogu naci taj menu! Fakat nemogu....