pa ak smo se mi navikli na ovakav forum onda će se i drugi
koje to zanima,ponavljam ak smo se mi navukli na mobil.hr i znamo skoro
sve o njemu zašto da se ponovo privikavamo na nekakav redizajn?
Printable View
pa ak smo se mi navikli na ovakav forum onda će se i drugi
koje to zanima,ponavljam ak smo se mi navukli na mobil.hr i znamo skoro
sve o njemu zašto da se ponovo privikavamo na nekakav redizajn?
Dobro tu smo da iznesemo misljenje. Al ja sam ubeden da vi jos niste shvatili sta mi hocemo. Znaci cafe ostaje cafe o mobitelima samo da se neke teme grupiraju radi lakseg snalazenja. Ili mozda bolje da zabranimo ljudima da pisu o bilo cemu osim o mobitelima mozda bi i to bila dobra ideja ajmo ukinit kafic?
shvatli smo mi shvatili bez brige budi ali ako se ovako nastavi
malo po malo dorađivanje i ovo će se pretvoriti u forum.hr,to
ti barem ja želim reći za ostale neznam.ne moraš se stalno ponašati
prepametnim jel nismo baš tak glupi. meni je forum ok i ak se ovih
preko tisuću članova naviklo onda budu se i ostali koje zanima!!!
toliko tema nema o sportu i o kompjuterima da ih se treba stavljat
negdje posebno kao mobitele,zato za koju temu o njima uvijek postoji cafe!!!!!!!
Ma kojih 1000 članova, pa nas je aktivno oko 20-ak!! I anketa iz istog razloga nema smisla jer će rezultati biti jednoznamenkasti...
Inače u početku koliko znam nije ni postojao cafe, već samo forum o mobitelima, cafe je onda došao za svaku van-mobitelsku raspravu, pa su se pojavile i ankete pa četaonica... dakle već ima toga dosta... sad što se sistematiziranja tiče to je ok, ali jaaaako treba paziti do koje granice, da ne bi cafe proliferirao kao zloćudan tumor, da se medicinski izrazim.
Dakle, potrebno je navesti prijedloge, uzet će ih se u obzir i smislit nešto što dobro zvuči i funkcionira.
Moji prijedlozi su za sad:
Sport - sve o sportu, događajima, natjecanjima, treninzima, extreme...
Auti - ima dosta tema o autima, prometnoj policiji, tuningu...
Night Life - tema o mjestima za izlaske, izvještaji sa sastanka forumaša (ovi do sad i budući ako će ih još biti), di je dobra zabava, dobar koncert, tulum, striptiz, muzika, cuga... općenito zabava i sve što u to spada. Tu mogu ići i filmovi i slično, jer i to spada u zabavu (kino i sl.).
Slike - slike forumaša, slike kućnih ljubimaca, slike sa mora, s nove godine, ma sve slike - teme za raspravu bi bile u drugim odgovarajućim podfrumima - npr. ako se radi o slikama s nove godine, rasprava se vodi u temi podforumu 'Night Life'. Tako su sve slike na jednoj hrpi ako ih netko želi pregledavati same za sebe, a ko ih je vidio ne mora čekati svaki put da se uploadaju nego samo sudjeluje u raspravi, dakle kao do sad u temi 'slike forumaša'. U prvom postu određene teme u 'slikama' uvijek mora biti link na raspravu.
Čestitke - ima dosta tema di netko nekome nešto čestita, pa bi ovako sve mogle biti na jednom mjestu.
Lounge - ovo bi bio cafe u užem smislu, dakle podforum u koji bi išlo sve što se ne može svrstati u gore navedene podforume.
Podrorum Računala bi ja napravio zasebno, van cafea i taj bi podforum sadržavao one koje je naveo zappan plus još recimo podforum 'Igre'.
Evo to je moj prijedlog (za sad) ako bi se već išlo na restruktuiranje foruma, ali moram priznati da se jednim djelom slažem i sa dmi-jem (i ostalima istog mišljenja) da je do sad sve OK funkcioniralo i nas 20 aktivnih članova se sasvim dobro snalazi, a tko odluči ostati vrlo brzo se adaptira.
Još kad dođe vb3 pa kad ćemo imati 'search' funkciju koja funkcionira... sve će biti lakše. Inače ja sam za to da se vb3 stavi u pogon bez obzira na prijevod (ili njegov nedostatak).
oprostite na izrazu, al sile ajd nemoj srat= Citat =:
Poslao: sile
Ili mozda bolje da zabranimo ljudima da pisu o bilo cemu osim o mobitelima mozda bi i to bila dobra ideja ajmo ukinit kafic?
------------------------------------------------------------------------------------
slažem se za wb
al daj uzmite te prijevode da se što prije prevede, ne znam za to kad će se stavit VB3, al bi možda bilo najbolje otvarat podforume kad se on digne na server :mega:
@witeboy
Prijedlozi su odlicni drago mi je da je bar neko malo razmislio i iznjeo svoje misljenje, kad to kazem mislim na kvalitetno misljenje (ovo prepametan i srat to necu ni komentirat).
Nadam se da ce se vecina slozit s tvojim prijedlogom, meni je stvarno o.k. pa bi molio da i drugi to prokomentiraju i izjasne svoje misljenje na ovo sto je wb iznjeo. Jel kako se meni cini idemo na dobro bar sto se tice istancavanja onog sta bi valjalo nadodat.
...idemo ovako - u ankete više ne idem jer mi je predosadno ulaziti u iste tj. čekati da se otvore...
To će biti i slučaj sa polovinom novih podforuma koji se predlažu...
A sad na zemlju - kad ujutro ili tijekom dana dođete na forum i odete u kafić koliko ima aktivnih tema - 100, 200???
Najviše 10 i sad ih još razbacajte po podforumima i nema me više ni u kafiću...
Ali ako te zanimaju sve aktivne teme možeš ih vidjeti klikom na 'prikaži nove teme'.
Ako taj klik radi kako treba :lol:
daj dmi mojne se šalit pa više nećemo onda moći 'bavati
naš forumsku ofčicu! please don't go;D
sve ja ovo gledam i ima nešto u tome da bismo mogli razvodniti kafić.
po meni, stanje sa računalima je takvo da zaslužuju da ih razdvojimo u podforume jer će se ljudi lakše snaći. prijenosna su otvorena kao tema koja se obrađuje u mobilu, ali ipak računala su nešto šira tema i vrijedi joj dati prostora. na naslovnoj stranici foruma će ostati ista količina foruma, samo će se unutar foruma napraviti daljnja raspodjela.
a kafić... tu ste u pravu da bi se razvodnilo. ako maknemo sve vezano za računala na svoje mjesto na forumu, tu su ponajviše siletovi virusi i pokoji komad hardvera, ostalo možda i nije toliko nakrcano. tako da WB, mislim da ti je podjela previše široka. ako ćemo nešto i izdvajati, neka to bude ono što zaista ima opravdanu potrebu da se odvoji:
1) čestitke - posebno, u kafiću ili preseliti te stvari u chataonicu?
2) slike - meni se čini da ovo ima smisla odvojiti
3) sport, auti, izlasci, glazba,... - koliko toga u stvari ima ako bi svako imalo svoj podforum? ako odvojimo slike i čestitke (same ili chataonica), da ipak ovo ostalo ostane kafić?
molim komentare na 1) do 3), a računala bih ja odvojio pa ako netko ima volje biti mod na bilo kojem dijelu računala neka se javi.
sile, molio bih te da to kad složim ove svoje teme o virusima i slično iz kafića preseliš tamo gdje to paše (ostavi redirect da forumaši skuže kamo su teme otišle). ako želiš, forum o virusima možeš moderirati
mislim da bi onda čestitke i slike (kao jedan forum ili dva) trebalo staviti u chataonici, sport, izlasci, glazba (kao jedan forum) stavit u cafe, i sport kao poseban forum u cafeu jer se on ne može povezati s ovim drugim :mega:
1) Preselit u chataonicu jel to nema veze s nikakim tehnickim pitanjima i tema je i vise nego za opustanje
2) Pa i to ima smisla odvojiti e sad samo nisam siguran gdje, znaci slike forumasa, slike s okupljanja, neke smjesne slike itd. uvijek toga ima pa bi valjalao. Chataonica
3) Izlasci, glazba i mozda auti kao jedna opustena tema, zajedno.
Naravno za moda nema problema moze i za racunala a moze i za ostalo.
SVAKA POHVALA!!!, rijeđe dolazim ali podforum računala je mrak...:)...NAPOKON..;)