a ne žive oni samo od prodaje mobitela
snaš i sam kak su u početku radile baterije na starim mob.
sad kad su uvidjeli grešku odmah ti savjetuju da mjenjaš bateriju
nakon 6 mjeseci!?!?!?!?!?!?!?!
Printable View
a ne žive oni samo od prodaje mobitela
snaš i sam kak su u početku radile baterije na starim mob.
sad kad su uvidjeli grešku odmah ti savjetuju da mjenjaš bateriju
nakon 6 mjeseci!?!?!?!?!?!?!?!
ajde mi reci ko bi kupio SX2 da u sx1 stave bateriju koja dugo traje, sd card, 50mb memorije ?????????????????' treba napraviti dovoljno los mobitel da bi ljudi imali razloga kupiti nasljednika
E pa sad. Nasljednik treba imati neke bolje opcije, drugačiji dizajn, poboljšanja u ovom ili onom obliku, a ne da naprave uređaj sa hrpom nedostataka, pa da najbolje ostave za neki drugi model. Dvosjekli mač. Ako napraviš vrlo dobar uređaj, masovno bi se mogao pokupovati. Ovo stalno izbacivanje novih modela služi nama frikovima koji ih mijenjaju svakih nekoliko mjeseci, a ne većini ljudi. Većina ih kupe jedan pa ga imaju po par godina, do kad ne rikne.
oni bi propali kada bi im se prodaja oslanjala na 0.1% frikova
ajde coma ima ih malo više od 0,1%.........
Misliš, ima NAS malo više od 0,1%
:D
ajde dobro neka bude 1%, i to je to, vise od toga nije
Nisam mislio na postotak, nego sam mislio da se ne radi o NJIMA, već o NAMA.
ma odgovaram za damagola
@frish-KI :thumbup:
@coma ok ak ti tak kažeš onda ti vjerujem;)
ma pogledaj ono istrazivanje u mobilu pa ces vidjeti kolko ima ljudi koji nesto znaju
To je strašno. Kao da imam doma nabrijanu zvijer od kompa koji mi služi za pisanje u Wordu i slanje maliova. Svašta s ljudima. Telad. Šminka na prvom mjestu. Još kad ih vidim kako nose svoje skupe-nemam-pojma-čemu-mi-služi igračkice oko vrata... Joj!
:satan:
Odoh malo od topica.
eh neću sad počinjat......= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ma pogledaj ono istrazivanje u mobilu pa ces vidjeti kolko ima ljudi koji nesto znaju
ali to istraživanje ti i nije baš previše vjerodostojno:p
pa wb je sad i valjda više nikad neće naći baš takve tutleke koji
ni neznaju kaj znači skračenica za sms!?
mislim da je vjerodostojno, to je prosjek ljudi, seci ulicom i pogledaj malo ljude oko sebe, kaj mislis da vecina zna kaj znaci sms????
pa brijem da većina zna osim one koju je wb upoznao
pa jebate to su osnove mobitela....
mislim kužim ljude koji ne znaju koliko sx ima memorije na mobu
i kolika je većina mmc kartice ali ovo je smješno
ovo je bila ekipa iz wb kvarta;D ;D ;D
ma nije istina. nemoj gledati samo ljude sa kojima se ti druzis, to je mladja generacija! ajmo on topic, dosta offa
ali nemojta gledati tako. ciljano trziste i ne treba znati puno oko same tehnologije. Sve mora biti korisniku prilagođeno i jednostavno za uporabu. Tu je kljuc uspjeha. Kad bi svi trebali sve znati da bi poslali sms ili nesto sl, onda to nebi bilo to...