kaj nebi htio da se mogu sd kartice koristiti na sx-u??'
Printable View
kaj nebi htio da se mogu sd kartice koristiti na sx-u??'
ma to je već kemijanje,pa dovoljno je i to da imaš ono što
imaš mi kemičari uvijek moramo tražit nekaj više a zašto?
kad imaš mob s mmc vidiš da ti je i to dovoljno!
zato jer je SD puno brza, a ako imas fotic koji koristi SD onda ti to jako koristi
ma sve je to što kažeš ok
ali ne vjerujem da ću se dovest u situaciju da slike sa digitalca
stavljam u mob i onak ne stanu preko cijelog ekrana nego ih trebaš
zumirat,a kad imaš bt slike koje želiš si vrlo lako prebaciš u mob.
ma ne mislim na to, nego da mozes bez frke prebacivati karticu iz moba u fotic, zavisi gdje ti treba memorije
Mislim da nije moguče. Jel je SD kartica deblja nego MMC. U Nokiju 6600 je ide. Sad ne znam za SX
ide, sx u potpunosti podrzava SD i po velicini i po broju dodatnih pinova u odnosu na mmc
Da ali ga ne podržava software-ski. A to je najbitnije. Mislim da je to Siemens pokušao napraviti podršku za SD ali mu nije uspjelo software-ski= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ide, sx u potpunosti podrzava SD i po velicini i po broju dodatnih pinova u odnosu na mmc
mislim da prije nije htio to napraviti zbog nekih razloga, da je pokuso u prvim spec bi to bilo najavljeno
E znate mozda jos neko mjesto gdje se moze kupit mmc osim u HGspot-u?
btw koja je velicina wallpapera na sx1 u pixelima naravno?
probaj potraziti u ve-mil-u al cijene su ti otprilike iste.
Ja imam drugi problem,nemogu koristiti mmc iz sl45 na sx-u,neda se ni formatirati.
Izgleda da cu morati kupiti drugu...
zasto?
to je onda neka greska na kartici ili na sx1.
ja normalno koristim moju 32MB katicu iz sl45
sve je u redu dok ne pokusam nesto zapisati na karticu,onda mi kaze "retry or data will be lost".Sve mogu citati sa nje ali nista nemogu dodati ili izbrisati....Probao sam formatirati i preko kompa i sx-a ali bez uspjeha.izgleda je mrtva...
da... onda je vjerojatno kartica riknula... steta :(
konacno mogu iskoristiti sx do *aja,danas sam kupio novu mmc,199kn 64mb nije bas jeftino al staces....
pa mogu ti reci da si je dosta platio. ja sam svoju od 128MB (smart vision) platio 205 kn u zadru...
gledao am na netu u hg-spotu i ve-milu,kod njih je 64 mb 188kn + postarina sto me izadje skoro isto.....
3aTmr kak se zova taj dućan u Zadru? Jel ga ima možda ovdje? Jer cijena je zbilja odlična... Radi bez frke?
Jel mi može netko reći dal se sa SX1 dobiva neka MMC kartica il ju je potrebno posebno kupit?
Hvala
ne dobijes mmc sa sx1. trebas ju kupit posebno najbolja ti je noname(ne kingmax nego one jeftinije, te rade 100%) iz hgspota pogledaj na njihovoj stranici: http://www.hgspot.hr/komponente.asp?grupa=51
Ma ne, rađe ću uzeti od SL45 kojeg ima moj stari MMC od 32mb... Bar zasad a poslije ću vidjeti. Ova bi trebala raditi, ne?
FakEmaN Kingmax-ova 128 mb je skuplja samo 20kn od ove no-name. Kaj nebi bilo bolje dati još tih 20 i imati brand name karticu?
tako je. 20 kn nije neka lova a fakat je da su kingmax odlicne.
a i ova ce ti raditi bez problema sa sl45i.
ja imam kingmax-ovu od 64 MB i radi bez problema...
nebi jer mom frendu ne radi na sx1 ta kartica, neda se ni foramatirat ni nista, to ti je sreca, nisu sve kompatibilne. ti daj al ja nebi na tvom mjestu
a i na ovom forumu su uvrstene na listu nekompatibilnih kartica,tak da ja nebi riskiro:
http://www.allaboutsymbian.com/forum...ad.php?t=20348
-----------------------------------------------------------------------------
SX1 Compatibility List
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------Compatible Hardware--------------------
| *Bluetooth Dongles*
| -Gigabyte GN-BTD01
|
| *Combatible Multimedia Memory Cards*
| -TwinMOS 512MB & 256MB
| -Apacer 256MB
| -I-Pro 256MB
| -NCP 256MB
| -Extrememory 256 MB
| -Sandisk 128MB
| -LexarMedia 128MB