Ajd kad smo vec kod paste daj mi reci gdje ju ima za kupit jer kod mene u županji nigdje nema kazu da se isporucuje uz kupovinu same komponente...:cry:
Printable View
Nema teoretske da je ta temperatura moguča. Poslije flasha biosa bi trebala biti manja. Vjerojatno ti je oko 70 ako radi probleme.
115??? To nisu stupnjevi celzijusa! Eventualno Farenheit...
Nisam neki profesor Baltazar,ali mislim da se procesori samostalno gase na nekih 80-ak stupnjeva...ili pocnu pijukat-upozoravat (zastita)...:crazy:
Nemora se cak ni ugasiti.. jer sve zavisi od postavki u biosu.Ako mu je nastima trazena temperatura na kojoj ce upozoriti i ona temperatura na kojoj se gasi. A ako su te dvi opcije iskljucene onda on se grije dok fizicki ne mogne vise.. pa tu dolazi do unistenja.. tako mi je bilo kod frenda
nema šanse da ti je 120°C.. pa na tome bi moga kuhat ručak..
otopilo bi ti nešto unutra :)
a ako je nekim čudom to istina, obavezno novi proc.
inaće, meni je komp bio upaljen oko 3 dana, nije se ništa ni zagrijalo, niti blokiralo..
meni je ukljucen 16 sati na dan.znaci nedrzima samo tih 6-7 sati nocu dok spavam.I sve 5.A inace i skidam ali i ponekad i surfam,igram igre i tak uobicajeno.Mada kada sam u skoli(znaci ne-vikend) neradi nis drugo samo skida.I sve ide normalno,nezagrijava se.
120C?! bome...ma ja svoju temp ni ne znam,nit provjeravam,a komp mi je upaljen oko 8-10h na dan...ma nece mu bit nist ;)
moj je komp oko 16 sati na dan
ev meni je temp 46C:headbang: :headbang: :crazy:
pazi da se ne opeces.napravi pizzu pa javi kakva je :D .salim se.probaj otvoriti tu svoju kantu pa neka se ohladi.ako imas garanciju javi onima u servisu.da ti slucajem hladnjak nije crko:respect: :respect::banme:
Na 120° ti odlazi plastika, što misliš što je s komponentama: npr tranzistori kod kojih povečanje temperature izaziva veču struju baze kao manjinskih nosioca noboja. Pa sve otiđe u ZF
Paste za kupit imaš u chipoteci, El-matizu i ostalim tavim prodavaonicama
I moj komp radi več dva tjedna ali sad imam problem. Cooler na grafičkoj je počeo radit buku pa sam ga cijelo počistio ali opet ista stvar.
E sad, što može biti grafičkoj tj. kompu ako skroz rikne ili da radi bez ventilatora?!
Radi se starijoj grafičkoj (GeForce 4 Mx420)...
smrzavat ce ti se komp, nis posebno, graficka ce divljat, slika se smrzavat a i komp.
Gle problem nije sigurno radit toga kaj ti je komp radil dva tijedna nego je probmlem di ti stoji kučište, ako je na podu onda stvara probleme prašina, mada svugdje stvara probleme prašina, al pogotovo kad je kučište na podu, a tebi buku je stvorila prašina koja se uvukla u vent i podigla "elise" za neku stotu milimetra, i to stvara buku, stim se ne isplati zezat, ciscenje sa wd npr i tak kupis drugi za cca 40 kn i stavis jer ovaj neće više nikad radit ko i prije