kod mozes skopirati ovdje
Printable View
kod mozes skopirati ovdje
Htio bi podići ovu temu pošto je autor već duže neaktivan. Koristim ovaj servis od mog prvog posta ovdje, a nedavno je uvedena i opcija kreiranja albuma. Registracija je uvedena još prije toga.. Ugl, evo c/p maila:
= Citat =:
Izvorno postao info@uploadcentar.com
Koristim to vec neko vrijeme, smeta me to kaj dok se ulogiram i izađem van iz browsera on ne "zapamti" korisnicko ime i lozinku ili steta sto nije non stop logiran kao recimo cafe mobil
možda ovo glupo zvuči, ali ja nigdje nevidim link za registraciju??
Da ne duljim, poslao sam im mail nedavno u vezi toga jer su mi profil i sve uploadane slike nestale. Odgovor slijedi:
Konkurencija je prevelika tako da se sad koristim drugim image upload servisom. Šteta, al što je tu je.= Citat =:
Prije svega zeljeli bismo Vam se ispricati.Dana 17.03. srusio se disk na hostingu, vratili su sto su mogli, tj. vraceni je backup 12mjeseca 2007 godine. Mi smo radili povremene backupe,te su vracene sve slike uploadane do 21.1.2008. Kad smo dogovarali sa njima u vezi paketa, obecano je bilo da do takvih stvari kao sto se desila nece doci, te da ne brinemo jer rade redovite backupe. Naravno, povjerovali smo jer su ipak iskusna hosting tvrtka sa mnogo korisnika. Nazalost, to sto na nam se desilo, razbilo je svako povjerenje u njih. Takoder, vjerujemo da smo i mi izgubili povjerenje nasih korisnika, no, nije nasa greska.
Buduci da je promet jako pao, razmisljamo o prodaji UC-a velikom projektu, koji ce uskoro u pogon. Radi se također o uploadu slika. Bit ce .hr domena, imate ce takoder mogucnost registracije, mnogo korisnih opcija itd.
Jos jedanput se ispricavamo.
srdacan pozdrav
dposedi :: UploadCentar.com team