poznati sistem, uzmeš onaj koji ti košta točno 2800, prodaš, kupiš EF, ostatak zapiješ ;)
Printable View
poznati sistem, uzmeš onaj koji ti košta točno 2800, prodaš, kupiš EF, ostatak zapiješ ;)
M600 nema u t-mobile ponudi! Bježite malo sa teme
nemoj n73, rekao si da ti je važna brzina softa.. onda prije 6233, rekao si da ti nije važan symb..
u principu nije, al opet ako i uzmem 6233 sto cu jos s 1000 kn? nit uzet neki drugi mob, a novce mi nece dat, to sam siguran. sad sam bio s Icom na cugi, malo smo popricali vezano za to, mislim da je N73 najbolji izbor, pa bar da ga probam, možda mi se i svide stvari koje između ostalog i nisu bile prevažne za odabir.
da, M600i nema za odabir, a mene prvenstveno zanima što uzeti iz njihove ponude u protuvrijednost koju sam naveo, a onda što ću ja dalje s tim je druga priča.
hvala svima na savjetima ;)
6233 ima odličan vanjski zvučnik. Imao sam ga nekoliko tjedana, ali nikako se nisam mogao priviknut na tipkanje poruke, (onako kad na sljepo tipkate) nekako sam stalno zapinjao razmak i osmicu.
N73 je odličan izbor sa symbianom nećeš pogriješit i cijena mu ne pada tako naglo.
što se tiće sms-a, otipkam 3 poruke u mjesec dana, znači to me ne zabrinjava.
ugl. izbor je sužen na dvije nokie, ja zadovoljan ako ubodem N73, jer sam načuo da ih i baš nema u svakom centru. sad će malo i sreća igrat ulogu u svemu ovome.
evo da obavijestim svekoliko pučanstvo kako je stvar riješena - nazvali su me i dali izbor na sljedeća 3 modela:
SE K800i
Nokia 6288
Motorola K1
Drugog izbora nisam mogao dobiti, to je njihov odabir bez obzira na iznos cijene. Naramak brzopoteznih - i odlučio sam se za K800i. Motorolu ni da mi ju poklanjaju, 6288 mi se niti sviđa, a imao sam priliku itekako raditi sa 6280, nisam baš ostao oduševljen, tako da mi je jedini logični izbor ostao K800i.
da sam zadovoljan, i nisam baš, planirao sam ili Nokiu 6233 ako bude low range, ili N73 ako budem ja mogao birati pa i nadoplatiti u krajnjem slučaju.
ali, što je tu je sad, dostavit će mi mob na vrata kroz par dana, znači na kučnu adresu. ako se nekome dogodi slična situacija, sad zna postupak.
uglovanom odlićan izbor nisi pogrješio! ova motorola je ok ali nema nikaj posebno a 6288 da ne govorim1 k800 je zbilja super mob a i ima bolesnu kameru
@ZeroBravo: pa od tih ponuđenih mobitela, k800i je još i jedan od najboljih izbora... Jedino je meni osobno 6288 bolja zbog softa i atraktivnija...
ali uvijek ti ostaje da prodaš k800 ili ga zamjeniš za neki mob uz neku manju doplatu ili bez nje... (tipa M600, N73 ... ) ;)
bolje išta nego ništa... ;)
I ja bi uzeo k800,nisi pogrjesio....
edit-nisam vidio drugu stranu...
a sta je tu je , k800 je odlican izbor...ako ti se ne sviđa i ne koristis kameru previse(jer najvise zbog kamere je to to) ja bi mjenjao za w800 zbog "debljine" predobro izgleda, ili pak 6233 pa ti ostane para za pit..malo je deblji 18mm al sta je tu je...izgleda ok