:thumbup:= Citat =:
Poslao: gog
ma bit će i teletext i program na vrijeme, pustite ih da se malo uhodaju...
Printable View
:thumbup:= Citat =:
Poslao: gog
ma bit će i teletext i program na vrijeme, pustite ih da se malo uhodaju...
to da ja solo organiziram TV postaju još bi neko i mogo tolerirat, ali milionska kuča ne zaslužuje ni gram tolerancije i strpljenja, vidi se da im je gorilo pod petama pa su nabrzinu složili ovaj fušeraj od programa......i osim toga neosjećam se debilom da bi trebao jednu seriju ili show gledat deset puta.....:)
@tomo
Pa njemacki ovcar pa da nezna svabski.
Pa ja sam očekivao malo više od ovoga što sada daju. Užasno me živciraju švapske serije
šuti bolje to neg da se sjete snimat naše serije i humoristički program.
JEL ME NEKO TRAŽIO ????
ne nerede više nisi tražen:notooth:
meni je ok,i serije su mi solidne,i dosta ga sad gledam,samo kaj non-stop reprize vrte,to me iritira+bolje im je da nabave txt,jer ovak nece ici
ma štos je u tome kaj ni oni nisu znali kad će počet s emitiranjem pa nisu mogli dati u sve novine TV program koji se inaće dostavlja i po mjesec dana unaprijed.
sa teletextom postoje neke poteškoće ali i to će se ubrzo otkloniti.
nek idu dalje i nek poboljšaju još program i ja se nadam da će zajedno s Novom TV poderati HRT a da o OTVu ne pričam jer bi im trebalo uzeti koncesiju i ugasiti ih.
:nono: a onda više ne bude bilo ni Jajana, ni Ševe i drugih. Ko me bude onda nasmijavao subotom :mega:= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
a da o OTVu ne pričam jer bi im trebalo uzeti koncesiju i ugasiti ih.
Ma reprize su o.k. nemoras gledat navece fino pogledas sutra. Naprimjer subota je emisija Vecer s Joskom Lokasom recimo zanimljiva i gledana kad sucking nema reprize isto se odnosi i za glamur i po ure torture.
pa za to imaš video pa snimiš. meni je stvarno čisto maltretiranje s ovim silnim njemačkim serijama koje se vrte po svim televizijama...
gledo sam TV program za sljedećih tjedan dana i nisam našao kad će biti Dr. Strangelove... jedva čekam taj film...
MENI JE PROGRAM SKROZ OK,JEDINO SU REPRIZE U K****
DR.STRANGELOVE JE 16.05.2004 (NEDJELJA) U 20:15,INFORMACIJE IMATE NA RTL-ovoj WEB STRANICI!!!!
evo sad baš gledam Stipu kako boksa. tip je dobar
mislim da stipe ima velike šanse :mega:
živili oni meni 100 godina :scool:= Citat =:
Poslao: kinfa
ni Jajana, ni Ševe i drugih
Moli se da ovo nisu pročitali!= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
šuti bolje to neg da se sjete snimat naše serije i humoristički program.
JEL ME NEKO TRAŽIO ????
Bojim se da nas opet čeka neka varijacija na "ZLATNI PRČ". ;D
mislim stvarno se nadan da si mislio na emisiju sanja jer ak si na doležalku lopatu mislio onda se stvarno brinem za tebe:notooth:= Citat =:
Poslao: flOorKilla
meni je 'sanja' odlicna!
Kako ne razumijete ?!RTL-u treba vremena da se uhoda i nabavi svjeze serije i filmove a teletext ce doci s vremenom.
A umjesto Malnara.na RTL-u imamo Sanja Dolezal show:D
...ma RTL je ZAAAAAAKON...
mislim da sljedeće godine formula seli na RTL. nisam siguran ali mi smrdi da bude.
Bar čemo imati komentatore na stazi,a ne ove naše koji nemaju pojima kaj se dešava.
ak je to istina bit će super
da nerede jedino zavisi koliko ima hrt ugovor i prava na f1,a ak bude kao na njemačkom onda će stvarno biti zakon!
u zadnje vrijeme baš i ne gledam tv, ali kad god upalim onak kasno navečer uvijek ima nešto zanimljivo. a za teletext pa kaj ste svi zapeli, tek su počeli...brijem da ni nova odmah nije imala...
jeste gledali obn folk natjecanje u pjevanju, onog crnog tipa....malo je pederast ali je guba! znam da većina ne voli narodnjake, ali ok je za pogledat, puno su opušteniji....