ako baterija bude adekvatna.= Citat =:
čeka se N95 ME koja će ovog popapat za doručak
Printable View
ako baterija bude adekvatna.= Citat =:
čeka se N95 ME koja će ovog popapat za doručak
onda to nece biti dobro.:angry:
"The Nokia N95 8GB comes dressed in black and has undergone several changes. The main one of course is the exciting memory capacity of 8GB. Rumor has it that it is also going to be equipped with a 1200 mAh battery as opposed to the rather modest 950 mAh in the original Nokia N95."
http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8g...c-news-295.php
trebalo bi se ovo u posebnu temu premjestit.
1200mAh :respect: :love:
Nažalost, bez zaštite za objektiv. Zbog te sitnice me definitivno neće privuć.
Dobro da je tamo u nokiji doslo nekomu iz dupeta u glavu da 950mAh nije dovoljno za n95...1200 mAh je vec druga stvar makar je i to sitnica za n95.....
to ce vec biti solidna baterija.ipak je to nekih 25-30% vise kapaciteta.;D
super izgleda crno, ali to nije ME, da je ME nebi imalo onu multifunkcijsku tipku, nego samo za player, a koliko vidim, tamo su nacrtane one strelice..
ako je istina za N95 8gb, onda super, volio bi to imati sigurno..
ovo je odlična vijest.
kao prvo ova crna boja na n95 mi se jako sviđa.
baš jebeno izgleda.
druga stvar ova 8gb je isto super :respect:
treća stvar je ako je istina da će baterija biti 1200. i to je :respect:
i na kraju dobro da nisam kupio n95 sada... sada ću radije pričekati me...
Znači, ova crna s GSMarene je ta od 8GB?
Jer fotke odudaraju. Na čitavoj prvoj stranici je "obična" N95 samo s crnom maskom, dok je nekoliko postova poviše, na ovoj 2 str. neka "nova" N95, s manjim tipkama ispod ekrana i bez zaštite objektiva.
Brijem da će baterija biti opet dovoljna za 1 dan normalnog korištenja jer pogledajte samo kapacitet memorije. A i novi Player će valjda biti optimiziran i na razini iPoda.
Vjerojatno su bateriju pojačali kako mob doslovno ne bi ostao na nekih 7, možda 8 sati autonomije.
ako je netko kupi neka bude siguran da je ME da vas ne prevare kako su mene jer ja sam htio n73 ME a dobio sam obicnu samo sto je crna maska i zbog toga me je oderal jedno 300 do 400 kn.
Ova Nokia je bila zamišljena (a možda i jest) za američko tržište. Iako ne kužim kako obična N95 ne radi u SAD-u.
Baš sam naišao na jedan njihov forum gdje se najavljuje tzv. N95i. Veličina moba je izražena u inčima.
Sad, ide li u prodaju i u Europi? Vjerojatno da. Kod Nokije je sve moguće.
Također čitam koliko ih ima frustriranih zbog toga što je Nokia u pola godine izbacila dvije N95.
Kad se pogleda i nije baš fer.
Evo, s "esato.com". Ne znam jel to američki forum ili ne. Uglavnom nije mi se dalo sve čitati.
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=152928
Esato je forum s hrpom SE fanatika koji pljuju po apsolutno svakom brandu osim svojeg. Svaki ugledan forum izbjegava korištenje Esata kao izvora neke nove informacije jer većinom izmišljaju. Dakle, nikad ih se ne treba slušat kad pričaju o Nokiama zato što isključivo pljuju po njima, ne znam kada se dogodilo da ih hvale.
I meni je glupo što su izašle dvije n95, no Nokia se ne mora previše brinuti. n95 je iznimno prodavan pa vjerujem da će i n95 s 8 gb biti uspješan u prodajnim rezultatima.
Nisam znao.
Izgleda da sam se prešao. Ameri u biti imaju potpuno iste N95 kao i Europljani, a ovo crno s kojim se još spekulira kako će izgledati i hoće li imati HDD ili flash od 8GB, je izgleda stvarno nova Nokia N95 x (jer nitko ne zna pouzdano niti kako će se zvati).
A ovo da se Nokia ne brine o tome da će joj se mobiteli prodavati uopće ne sumnjam!
Eto, doživjeli smo i to vrijeme da Nokia izdaje po dva ista (ili dosta slična) mobitela u godinu dana.
glupost je sto izbacuju dva gotovo ista modela,ali oni sigurno znaju sta rade sto pokazuju i rezultati prodaje.nokia u evropi drzi 51% trzista.
da izbace i 5 N95-ca,dobro ce se prodavati.
U SAD-u izlazi novi N95 jer kod klasicnog N95 ne radi 3G.
još prije neki mjesec dana sam pročitao , da samo u europi je n95 prodana
u 1.5 milijun primjeraka... a do sada kolko je prodana to neznam.
s obzirom da je skup mobitel, to je dobra brojka za prvi mjesec
evo službena najava na GSM Areni
http://img212.imageshack.us/img212/7...rena001qr9.jpg http://img441.imageshack.us/img441/2...rena002ks3.jpg
http://img212.imageshack.us/img212/3...rena003yh9.jpg http://img526.imageshack.us/img526/1...rena004hx2.jpg
As we already wrote, the main upgrade of the Nokia N95 8GB will be of course the thrilling memory capacity of 8GB. The screen will also grow up form the 2.6" of the original to the 2.8" in the new edition. Nokia N95 8GB is also supposed to be equipped with a 1200 mAh battery as opposed to the rather modest 950 mAh in the original Nokia N95.
:beer:
Zakon izgleda,ali ja bih stavio 1500mAh bateriju to bi valjda bilo dosta!:ideja: :lmao:
Izgleda lijepo na tim press fotkama, ali ekran veličine 2.8 inča sa qvga rezolucijom daje bolno pikselastu sliku.
postoje kineske baterije i 1800 mAh za N95,ali je pitanje jesu li sigurne!?
evo i specifikacija:
* Network
o Type
+ GSM Quad-band phone capable of global roaming (850/900/1800/1900 MHz)
UMTS European/Asian 3G (2100 MHz)
o Data
+ GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA 1.8 Mbit/s/HSDPA 3.6 Mbit/s
o 3G Support
+ Yes
* Size
o Dimensions
+ Help
dummy popup info
3.9 x 2.1 x 0.8 inches (99 x 53 x 21 mm)
o Weight
+ 4.2 oz (120 g)
* Battery
o Capacity
+ 1100 mAh
o Talk
+ 6.5 hours (390 mins) of Talk time
o Standby
+ 228 hours (10 days) of Stand-by time
* Main Display
o Resolution
+ 240 x 320 pixels
o Type
+ Color, TFT
o Colors
+ 16 777 216
o Features
+ 2.6 inches
* Camera
o Resolution
+ 5 megapixels Resolution
o Video
+ VGA, MPEG4, 30fps
o Flash
+ Yes
o Features
+ Carl Zeiss Lens; Auto-Focus; Additional CIF camera for video calling; Digital Video Stabilization
* Multimedia
o Video Playback
+ MPEG-4 , H.264/AVC, H.263/3GPP, RealVideo 8/9/10 formats supported , Real Player
o Music Player
+ MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA formats supported
o FM Radio
+ FM radio
* Memory
o Memory Slot
+ 8.00 GB
* Smartphone
o OS
+ S60 over Symbian
o OS Version
+ Symbian 9.2, S60 3rd Edition, Feature Pack 1
o Processor
+ ARM 11, 332 MHz
* Connectivity
o USB
+ miniUSB
o WiFi
+ 802.11b / 802.11g
o Connectors
+ HeadPhone Jack (3.5mm)
* Other Features
o PhoneBook
+ capacity depends on the available memory, Multiple Numbers Per Contact, Picture ID, Ring ID
o PIM
+ Alarm, Calendar, Calculator, TO-DO, Notes
o Voice
+ Dialing, Commands, Recording, Speaker Phone, Push-to-Talk
o GPS
+ Yes
Ima li flash memoriju ili hard disk kao N91?
mislim da je flash memorija.