Mi svi ludi ti jedini pametan!
I uglavnom reko je da je odlucio!
Printable View
Gle ja nemrem reć kad ga nisam imo, možda su to izolirani slučajevi, al su ga imali dvojca kolege od mog starog i morali su ga mijenjat za dva tjedna jer im je fakat srao softver, zajebavo ih je poklopac od kamere (ovo sam čuo u više slučajeva) itd, a što se tiče kvalitete kamere tu se slažem da je fakat zakon jer sam vidio kod frenda (kojeg već muči joystick).
k800 isti vrag ko k750 samo sta ima bolju kameru!!!!!!
Uzmi d900i ljepsi je,manji,tanji!!!!!!!!!!!!!!!!!
D900i!!!!!!!!
"+" K800 u odnosu na D900:
bolja kamera (pogotovo po noći), radio sa RDS_om, bolji soft (mogućnost mijenjanja tema, postavljanja mp3 za zvuk SMS_a), jako dobra baterija, nema flat kabel i nije displey tako osjetljiv (lomljiv, jer je bilo slučajeva de pokvario displey na D900), 3G, infracrveno, USB 2,0
"-" nešto manji displey, nema preglednik office dokumenata, joystick, tiši zvučnik, manje interne memorije i skuplje memo kartice
kad bi birao između D900 i K800, izabrao bi K800... jer je jedini nedostatak joystick (al ako imaš sreće neće se pokvariti).
k800 je difinitvno bolji od d900i a i sony ericsson je dosta kvalitetniji, ako ti netrebaju toliko office aplikacije i ak neideš na net onda ti je bolje uzet k800,
d900i je više šminka sa mnoštvom opcija...
Ej majstore naslov teme ti je D900i ili k610i. Sad vidim da ekipa piše o D900 a ne D900i- Specifikacije D900i. Kao prvo D900 i D900i se dosta razlikuju po softu i po tome je D900i bolji i ima FM radio.
A što se tiče D900i ili K610i- pa naravno da D900i za mene tu nema dileme...
E a kak ste samo na Nokijama završili? Čovjek je jednostavno pitao za usporedbu
D900i i K610i. Pa valjda on zna šta hoće al se dvoumi. Da je pitao koji mob do neke cifre kupiti onda već da al ovak... Neznam čemu ovolko offtopica o drugim modelima i to? Oče li i ova tema završit s čevapima? It makes no sense
Zahvaljujem na svim savjetima, d900i je naručen pa se stoga ne morate više gnjavit, možda sam se sjebo al ziher će bit bolji od ovog dosadašnjeg. Napišem par dojmova kad stigne.
d900 je puno bolji...ima bolju kameru,display i neke dodatne mogućnosti koje k610i nema(office preglednik)...ali k610i nije za baciti...jedini minus mu je da se jako brzo grebe,ako se nebrineš previše o mobu ...a potvrdna tipka sasvim dobro radi i neće ti sigurno otići.brzo,ja sam ga imala 6mj. i meni je mob bio super,ponajviše zbog softwera,jedino mi se brzo izgrebo...