kolko si skupil ja mislim da kada skušiš 100$ šalju chek ja imam 50$
Printable View
kolko si skupil ja mislim da kada skušiš 100$ šalju chek ja imam 50$
uf jebate pa kolko ti dobivaš po kliku?
ljudi, pa mene su zbanali..
e pa ***** im sve..
ne preporučam vam razmjenu linkova ni klikanje na vlastite..
to je to od mene, sad sam se rego, pa moram vidjeti ako su me primili..
ovako, kaže gugl čmar da su bili nedozvoljeni klikovi ili neispravni i maznuo mi ček od 135$..
e pa ***** mu ovcu..
kako stoji yahoo sa tim svojim pablišerom, jel on isto tako dobro plaća ko i gugl..
pa zašto si klikao na vlastite oglase kada je to izričito zabranjeno? a ak ti je Adsense bio na forumu iz potpisa to im je još jedan razlog da te izbace
yahoo je u beti već godinama i primaju samo amere, štoviše izgleda da izbacuju ekipu koja ima previše prometa izvan amerike! :thumbdown
ljudi imam vam ja jedan program za veće zarađivanje preko tog Adsensa, pa ako netko oće, pošaljem mu PM-om..
e da, ja nisam proba, ne koristim adsense..
Jer tko zaradio preko ovoga i koliko?
Ja sam prošli mjesec 181 dolara, a počeo sam raditi 20-tog, a ovaj mjesec imam 240 dolara. A frend je imal 1200$
@Crash&Burn
Dobio si novce vec na racun ili ti samo pise na googlovom sajtu da si toliko zaradio?
Btw, sad sam ti kliknuo na oglas da zaradis nekaj :p
i na karaju krajeva kolika je tu isplativost...mislin koliko je to pouzdano s obzirom da ste rekli da kasne itd. moga bi uletit u to da iman nesto para za sljedece lito....:)
Mene zanimaju neke stvari sada, jer planiram napravit nešto sa adsensom.
Ako ja uzmem neki program za mjenjanje IP-a i prominim ga, kliknem na svoj oglas i jeli me mogu skužiti?
Skuzit' ce vas sto god radili, imaju mnogo metoda za to.
e o tome san ti govorija....negdi san procita, davno jos, lik iz bosne i njegov frend su se isto registrirali i kako je tamo server ili sto vec u qrcu, njima se non-stop minjala ip adresa...i tako su oni sebi klikali svaki dan kad bi vrimena uvatili, pa in je neko slozija i neki program koji to radi sam i pocela in je prava lova stizat...kad odjednon, skuze ih...:bunny:
Uopće nema potrebe da sami sebi klikate, jer kad objavim site imam po 5-6k posjeta i oko 200 klika na oglase, malo me živcira kaj vrijednost tih klika varira, jednom sam imao 80 klika i 36 dolara, a prije par dana 300 klika i 11 dolara. Ako kanite to raditi samo posaljite linkove na slackernetwork ili teletet i imat cete barem 10-20 dolara dnevno. I netreba sam sebi klikati, jer samo možete ban pokupiti
a na koji servis bi ja mogao staviti svoju stranicu? vidim da ovo slacker sve video i slike
...kad to još nekoliko vas potvrdi, da je dobio isplatu - možda i ja nešto pokrenem...ovako - ne hvala...