znate sta znaci rijec GOLF
G - govno
O - omotano
L - limenom
F - folijom
stara fora, al mozda netko nije cuo...
Printable View
znate sta znaci rijec GOLF
G - govno
O - omotano
L - limenom
F - folijom
stara fora, al mozda netko nije cuo...
Evo vidiš, sad si uvrijedio vlasnika golfa :p= Citat =:
A šta ti voziš da tako sudiš?
Golfovi su vrhunski auti, ali u posljednjih 10 godina je precijenjen. Cijena nove petice je zaista astronomska. Zaboravite na popuste koje je VW pokrenuo- to samo znači da petica dočekuje nasljednika, a on će doć već sljedeće godine.
Golf sa 650 konja? To je zaista previše. To je kao kad bi kod trabanta stavio motor od 300 konja- raspao bi se nakon nekoliko metara ;D
200 konja je sasvim dovoljno za vrhunske perfomanse.
ja volim golface,a i ovaj nije los.Dobro veli ledeni nije to za nase ceste.:respect:
a kome normalnom trebaju 650 PS u golfu??vezite se polijecemo
Kaj je je,al moja honda daleko bolje vuče i stabilnija je na cesti od GTI-a,imao ga prijatelj iz Brezovice pa smo zajedno ganjali do mora točnije Zadra i nije mi se baš približio.nazad smo zamjenili aute i sam je priznao da je puno upravljivija od golfa u šta sam se sam uvjerio.Oba imaju 200 konja,al moja honda kao da ima 20 konjića više.Sve u svemu ipak mislim da su motori honde daleko bolji od VW-a,samo šta kod nas vlada fama "švabo je švabo"
golf je kramp,2 ih imal-nedaj boze nikad vise toga
biti prvi, treći ili peti u klasi koja ima toliko modela je potpuno nevažno. nisam neki zaljubljenik u golfa (valjda radi te fame, pa lupam kontru, po običaju) ali on je ziher predvodnik u evropi. da li je negdje drugdje, već je stvar ukusa i trenutnog raspoloženja. ovo gore je ekstrem koji si svaka renomirana tvrtka-proizvođač automobila mora priuštiti. već je to ziher neki pacijent u hr i naručio!!
Golf je meni najdraže auto. imali smo ih 3 do sada i trenutno imamo četvorku od 130 konja. ide vrhunski, mogu mislit kako ide ovaj od 650KS...
moje prvo auto će nadam se bit golf GTI ili vr6 ili r32... ako bog da...
edit: i odgovor ovim vozačima hondi, meni su jednog golfa ukrali, jedno vrijeme golfovi su bili automobili koji se najviše kradu, o nikad nisam čuo za Hondu ni za bilo kojeg istočnjaka da je ukraden, pitam se zašto...
mislim nemojte se uvrijedit, ja volim sve aute, jedno sam vrijeme čak mislio uzet Civica ali...
takav golf se nemoze vozit kod nas u hr, jer mi nemamo ceste za takve aute, ceste su pune rupa, grbave, takav auto se samo sjebe na nasim cestama, eventualno se moze vozit po autoputu, al auto predobro izgleda...
Ajd pogodi radi čega??
To je i jedan od razloga zašto golfa ne bi uzeo.
Možda razlog leži i u tome da ne želim imati auto koji vozi pola "sela".
Sada snimam tri godine starog nisanna 350 Z,koji košta malkoc više nego novi Gti.Samo ako mi se ovo sranje sa porezom riješi,budem ga uzeo.prijatelj mi ga je kupio i auto je IZVRSTAN.Oni koji su iz KLC-a znaju ćiji je crni 350Z i vjerujem da ga jako dobro čuju.
Iskreno ne kužim zaluđenost nekih ljudi samo jednom markom.Ja sam do sada promjenio hrpu auta i svaki je imao dobre i loše strane.Uostalom imam 2 transportera T-5,starih dvije godine,i dva Forda transita i mogu samo potvrditi da se ford pokazao daleko bolji od VW-a.Turbo riknuo na 50.000 km...Da ima skener sad bi vam pokazao račun servisa na 50.000 km..To je da glava zaboli.
Petica Gti je super auto,imao sam ga priliku voziti ali mi smeta ona turbo rupa,i šta do dvije tisuće ide sporo a onda poslije naglo trzne,to mi se ne sviđa kod njega.I da još nešto gušt je vozit auto kojemu je crveno na 8000 a bez problema udara do blokade na 8500,to kod golfa nema.
Naravno vjerujem da su kod ove "pile" gore to ispravili.Ali kao šta netko reče previše če to koštati za jednog VW-a
oh , dear God.
daj vrati se u pjescanik.
a ti si jos veci biser . vozis auto koji vristi "zelim biti golf, ali je gazda bio preskrt da da jos par soma eurica " a pljujes . svakavih ljudi..= Citat =:
polo classic 1.4 MPI iz 2001
edit: i da, nije mi bio cilj uvrijedit nikoga, samo se malo nasalit. nemam ja nista protiv golfova...
ovaj golf gore ima ubrzanje ko novi G T 2 i stotinjak knja vise .. pa si ti misli . v12 i dvije turbine . momenta za prodat , nema sanse da bude turbo rupa.= Citat =:
Petica Gti je super auto,imao sam ga priliku voziti ali mi smeta ona turbo rupa,i šta do dvije tisuće ide sporo a onda poslije naglo trzne,to mi se ne sviđa kod njega.I da još nešto gušt je vozit auto kojemu je crveno na 8000 a bez problema udara do blokade na 8500,to kod golfa nema.
Naravno vjerujem da su kod ove "pile" gore to ispravili.Ali kao šta netko reče previše če to koštati za jednog VW-a
ali no naravno da je to samo koncept . da ga idu serijski bas proizvodit , napravili bi mozda 200 komada , i ajd prodali bi to nekak , ali bi i dalje bili na gubitku.
ovak su samo htjeli pokazat kaj se moze.
meni je mk5 gti lijep i dobar je to motor , ali je nekak precest . a i premali auto , za kom ukus fkorz .
pa jedan srednji 325i ga pojede i ispljune , isto ko i kakve honde astre megane ...
Ja svakako cijenim golfa. (bilo kojeg). Najvise su mi dragi ovi nabrijani i sl. Ne bih ga volio imati jer je skup ko k... i modeli stari desetak godina drze cijenu ko zlato. Ne bih ga imao i zato sto ga u mom gradu svako "govno" vozi. Eto...
Ja takoder vozim peticu (renault). Mislim da jedna dvojka,trojka,cetvorka... nece apraviti 320k km bez greske ko moja petica!!! Naravno bez uvrede!!!
P.S Golf V PLUS daleko mi je lijepsi od obicne verzije!:)
@ stamp
tebi ovo lici na golf?!
http://www.arabadergisi.com/sv/vw/po...ic2000-01a.jpg
http://www.arabadergisi.com/sv/vw/polo-SDI-2000-01a.jpg
a sto se "gazde" tice, on je kupio auto koji mu se svidja
i da, kao sto sam rekao, meni cilj nije bio PLJUVANJE nego ŠALA, nemam ja nista protiv golfova niti protiv bilo kojeg auta, samo sam se htio malo NAŠALITI!!!