To bi bio vrh.
Printable View
To bi bio vrh.
Ukoliko imate USB BT i odvojeni GPS modul, Franson nije potreban. Dovoljno je instalirati nRoute.
Imam i jedno pitanjce, MapSource mi ne radi po PS-u tj, nemogu exportirati kartu u nRoute. Znam da se isto može radidi s nRoute, ali u MapSourceu je puno lakše.
Poruka je da MapSource nemože naćo kompatibilne uređaje na koje bi prenesla odabir :mad:
AdriaRoute koji vam se skida sa eMulea je koruptiran, fali mu MDR fajla i ima tendenciju rušenja nRoutea
Tolko od mene
:notooth:
Nema potrebe da exportaš mapu iz MapSource u nRoute, on služi za export ili crop&export (radi uštede prostora na mem kartici ako si knap sa memorijom) na vanjske gps uredjaje, mob etc......nRoute sam prepoznaje i automatski uzima karte ( valjda nemas problema sa diskovnim prostorom na PC-u) .
Nema potrebe ni skidati AdriaRoute sa eMulea kad je ima na stranici proizvodjača.
Da li je moguce imati 3D view?
Ništa za sad. Nisam siguran ali koliko znam 3d view ovisi o samom gps uređaju i softwaru u kojem se pokreću karte.
Koliko vidim da i "orginal" garminovi senzori imaju samo 2d na računalu, a 3d samo na ppc.
Možda novije verzije nRoute-a budu mogle prikazivati 3d i na lapu!
Ili će biti potreban nekakv "poseban" gps senzor!
Da li ovo pomaže?
http://www.navigo-sistem.hr/update/voice/Hrvatski__.vpm
Evo rješenja!
Skinite gore navedeni file i nakon toga koristite ovaj program, Garmin i3 Split da bi iz te datoteke ekstraktirali WAV glasove. Jučer sam se igrao, fale neke riječi koje bi trebalo dosnimiti ili pronaći ali generalno radi. Vjerujem da je postupak prejasan - jednostavno umjesto egleskih stavite hrvatske datoteke pod istim imenon :lmao:
Imas te preimenovane hr wav fajlove?Ako nije problem da ih uploadas, jer mi nije bas najjasniji postupak promjene imena ....ipak ih ima 120 komada.
btw ima tu jos nekih instalacija za glasove, da li je neka mozda bas za nroute?
http://www.navigo-sistem.hr/update/voice/
Možda ako netko ima orginal nroute da nam ustupi voice, jer na navigovoj stranici piše da nroute ima glasovno na hrvatskom, a vjerovatno ga ne žele staviti za dawnload, kao npr. slovenci koji su na svojim stranicama za garmin uredno stavili link za download
Vidio sam ostale ali zasad sam samo iz te uspio izvaditi glasove. Postupak renejmanja je jednostavno slušanje engleskog i traženje među hrvatskim prijevod za to, pa onda tu hrvatsku datoteku snimiš tamo u engleski direktorij pod tim imenom.
Uploadat ću to što imam za sad..
Je to stoji, ali nema svih glasova, pa onda ti neke riječi prilikom navigacije govori na engleskom a neke na hrvatskom, i nisu sve riječi iste, tj. u ppc verzijama voica neke riječi su povezane a u nRout-u su odvojene.
A čuj, to je "the best" kaj ima, za sad...
Evo tog mog kompleta,ako netko još nešto spari nek javi...
http://rapidshare.com/files/83927676...__zamjena_.rar
Btw. extractirao sam jučer sve fileove iz nRoute instalacije i unutra je 12 jezika, ali, pogađate... :dunno:
Traži me unlock karte Adriaroute 2 - kako to napravit ?
rijesio - hvala :)
A je moze
Garmin Mobile™ 10 for laptops se koristiti kao softver na PC ili laptopu ?
Jel se ima di nabaviti ovaj soft ?:confused:
Ne može samo smartphone, pocket pc i pda, znači symbian, windows mobile, palm os
Da tako je ali uz jedan preduvjet da si skineš kartu koja je naravno napravljena da radi u windozama , uglavnom sve ti je opisano u prijašnjim postovima gde šta skinuti i kako napraviti, pa se pročitaj malo
Zna li netko gdje mogu nabaviti blue chart za područje Jadrana?
Samo skineš verziju atlantic tamo ti je jadran