A tak je teško potrošit 5 minuta na registraciju. ;D
Al nemojmo sad offtopic
Printable View
A tak je teško potrošit 5 minuta na registraciju. ;D
Al nemojmo sad offtopic
Ja sam se registrirao dans mi mobitel dolasi s servisa pa ču to probat !
extra ti taj servis
Znam ali šta ču !
nevidim odakle si ... al zar nema neki kvalitetan servis u HR???
Ljudi krenuo sam probat popravit mob po carbonovom tutorialu na se-nse. Skinuo sam sve potrebno osim gdfs-a u raw formatu jer ga nigdje ne mogu naći. Može li mi ko link dati da ga skinem?
Lulix taj problem imam i ja pretražio sam sve moguče stranice i nisam pronašao GDFS u raw formatu samo u bin i gdfs formatu !
Koji to tutorial na se-nse?
Carbon, ma to ti je onaj tutorial pod nazivom za one koji su spržili GDFS>tutorial za oživljavanje!
vjerovatno je isti kao onaj sto ti imas u sigu... ili si ga imao prije!!!
Ja taj tut nisam stavljao na se-nse, osim ako ga je netko maznuo... :angry:
Dajte mi link da ne idemo u offtopic
Carbon, evo linka koji si mi dao da po njemu probam oživit mob http://semaxi.19.forumer.com/viewtopic.php?t=57. Ako išta skužiš i znaš kak bi mogao učitat tuđi gdfs a da mi mob radi ili da popravim backup od svog skurenog javi THX
ne znam ja tko je tu lud, par postova iznad si napisao da je taj tutorial na semaxi, a das mi daješ link na moj forum... pa naravno da znam kako to napraviti.. ja sam taj tut radio
pa jebote cojce... objasnjeno je tamo tako prosto da nemoze biti jednostavnije... nego jarane ti ako imas sta kesa uzmi mob i nosi u neki servis. ja ti iz licnog iskustva govorim da se ne isplati to raditi sa telefona jer postane toliko nestabilan... uf a onda ti cak ni servis ne moze pomoci!!!
s cruiserom ti mogu osposobit mob bez eroma, gdfsa, maina i fs-a
@ lulix odi na semaxi forum slijedi upute u tutorialu i slozi j ebeni mob,ak nista drugo barem probaj,posto ti je GDFS vec sj eban,nemas kaj izgubiti
evo, probao sam ubacit tuđi GDFS, točnije od mog bratića, i da u RAW formatu preko FAR-a i nije pomoglo. Opet stane na PLEASE WAIT, al sad se bar napuni skoro 1/3.
Kao što rekoh, onaj link gdje je carbon u svom tutorialu ostavio GDFS je u gdf i bin formatu s kojim ne mogu ništ jer za FAR treba isključivo RAW format. Nema veze, hvala na pomoći. MOD možeš zatvorit ovu temu bez brige, ne koristi više nikomu, mislim.
OK, onda zatvaram.
:tclosed: