i kakav je kakve su tipke? jel display bas toliko los?= Citat =:
Poslao: vrag
Uzeo sam S55, i mob je odlican... a SE t610 nece doci jos dugo, a i kada dodje biti ce cijenovno nedohvatljiv narednih 3. do 6. mjeseci...
Printable View
i kakav je kakve su tipke? jel display bas toliko los?= Citat =:
Poslao: vrag
Uzeo sam S55, i mob je odlican... a SE t610 nece doci jos dugo, a i kada dodje biti ce cijenovno nedohvatljiv narednih 3. do 6. mjeseci...
Ma nikad više nokiu... jako mi se ne sviđa, soft je dosta spor, irda je totalno u banani, mms mogućnosti - nikakve, ekran (plastika s vanjske strane) - sranje koje se izgrebe nakon 2 dana, itd.. jednostavno to nije ono što sam očekivao.... sad čekam SE T610 ili možda piknem Samsunga T400 koji je totalno luuuuud!!!
pa di si ivane nekad si imo skoro najvise postova sad te uopce nema na forumu!!!!!!!!11
display je sasvim ok, i tipke su ok, ali traze privikavanje... cini mi se da je S55 trenutno best buy medju naprednijim mobovima...
Ma eto nemam baš previše vremena na pretek... samo da ja završim ovaj prokleti razred i onda stižem P4E-a 100 %!! :D :D= Citat =:
coma_zgb pa di si ivane nekad si imo skoro najvise postova sad te uopce nema na forumu!!!!!!!!11