ne poznaš me i zato ne umaraj prstiće bezveze= Citat =:
Poslao: damgol
ma svaka čast dark,ali 3aTmr nije toliko umišljen da si sam čestita rođendan,a vjerovatno nije ni očekivao da će se neko sjetit i to napravit!
Printable View
ne poznaš me i zato ne umaraj prstiće bezveze= Citat =:
ma svaka čast dark,ali 3aTmr nije toliko umišljen da si sam čestita rođendan,a vjerovatno nije ni očekivao da će se neko sjetit i to napravit!
da istina ne poznajem te niti te po izjavama na tvojim postovima ne želim upoznat,pogotovo kad se tako lijepo izražavaš!
3aTmr sorry kaj ovo odgovaram na postu posvećenom tebi ali ovakvim kulturnim i umišljenim postovima moram odgovorit!
to ti je za ono umišljena
one koje sam htijela upoznat s foruma znam ih i to mi je dovoljno
šta tebe briga što ja otvaram temu za svoj ročkas...koja ti je bila poanta tog posta?
poanta?!?!?!
otvaraš temu da bi sebi čestitala rođendan!?!?!?!?!?!?
kad niko neće ja ću si sama čestitat !?!?!?!?!?!?!
ne uopće me nije briga kaj si ti otvaraš teme i uostalom radi kaj hočeš jednostavno čitajući baš tvoje uvredljive postove i bahate tipa: da ja ću ti zabranit da odgovaraš na postove,pišeš off topic da si skupiš postove i da one prostote i prijetnje ne nabrajam,nisam mogao da ne odgovorim kad si još i sama sebi čestitala rođendan!?!?!?!?!?
helloooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nadam se da si sad ipak malo odrasla s novim brojkama u svojim godinama i da ćeš se ponašat u skladu s njima a ne kao neka kraljica!!!!!
Eto ti ga đavle, odnija vrag i priču! ;D
Ljudi volite se i šrite radost, neka vas svih obasja topla zraka razumijevanja i istinske ljubavi koja vodi u bolje sutra!
:rotfl:
3aTmr sretan rođendan legendo!!!!!!!!!!!!!! :beer:
Poživi još barem pet puta ovoliko!!!!!!!!
P.S. ispričavam se što kasnim, nisam bio u blizini foruma ;)
samo ti daj, ispucaj se frajeru= Citat =:
poanta?!?!?!
otvaraš temu da bi sebi čestitala rođendan!?!?!?!?!?!?
kad niko neće ja ću si sama čestitat !?!?!?!?!?!?!
ne uopće me nije briga kaj si ti otvaraš teme i uostalom radi kaj hočeš jednostavno čitajući baš tvoje uvredljive postove i bahate tipa: da ja ću ti zabranit da odgovaraš na postove,pišeš off topic da si skupiš postove i da one prostote i prijetnje ne nabrajam,nisam mogao da ne odgovorim kad si još i sama sebi čestitala rođendan!?!?!?!?!?
helloooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nadam se da si sad ipak malo odrasla s novim brojkama u svojim godinama i da ćeš se ponašat u skladu s njima a ne kao neka kraljica!!!!!
...vratimo se temi - SRETAN ROĐENDAN!!!!!!! (jest' kasnim ali...) :D