meni je koch odlićan,samo zbog njega i njegovih obraza u prvoj tekmi protiv hazara smo prošli dalje...spominje se da će bišćan doći:D
Printable View
meni je koch odlićan,samo zbog njega i njegovih obraza u prvoj tekmi protiv hazara smo prošli dalje...spominje se da će bišćan doći:D
Sramota je opet s druge strane da ce mali Modric , motor Dinama i repke imat 150 soma eura po sezoni a neki Balvan 500 hiljada eura . Naravno , balvan ce zabit 20 golova u Hnlu , bit drugi strijelac i svi ce rec bravo bravo.
jasno da i mali sad oces ic .
da je osto dudu i corluka , uz kovača da je doso i tog gielu , onda bi reko da cemo bit al pari sa Wederom , a i to uzevsi u obzir da bi nas i onda potcjenili.
Ma koch je dobar, dogodi se sranje svakom.
gle...lako je reći jaći ću,dinamo puši..nebumo niti igrali...
pa to je nogomet,uz pravi pristup,iznimnu želju i malo sreće sve je moguće...
koch je jedina prava investicija u proteklih 5god..
spominje se da su u werderu ozlijedjeni igraci, barem njih deset..a i da su jedva obili utaknicu s drugoliasem, no valjda nisu bili raspolozeni..
sve je moguce s pravom obranom, a dinamo je nema, osim kocha..
tko zna, da smo imali golmana kad smo igrali s arsenalom, bilo bi gusto..no turina je kiksao 4golova bezeze..
proslogodisnji dinamo J.Kuzea cinimi se nekako jaci i uigraniji, nego ovaj danas.
a di bu mali tadic bio u napadu..lol pa njemo mama jos mijenja pelene..
tadića je dosta čekao,mislim da bu od sad opet na kapaljku dobivao minute...
ojmeee pa Dinamo je i bez kocha dobil prvenstvo i ja za njega nebi dala kunu.Kaj mislis koja je on fakin investicija :respect:
za europu definitvno...prije dvije god je bio proglašen u 5 naj vratara bundes lige...lik je dobar i iskusan...pravi švabo,skroz mi na oli k. vuče
pusti ti kana, ima hebenu facu, bas onu starinsku tipa james brown :D
Koch je u ovo kratko vrijeme skupio vise kikseva nego sto ih je imao mladi dobri perspektivni Loncaric.ž
jest da je koch vec pravi tata golman, ali ja nisam ugledao neku preveliku potrebu da se dovede novi golman, a tu je i Turina.
ma kakav turina.. balvan, a loncaric je poprilicno nesiguran..
Za Kocha se vidi da je dobar golman, daleko bolji nego što su Turina i Lončarić za sada. Najbitnija stvar je njegova odlučnost i iskustvo.
Moš mislit, npr. kad se protiv Lončarića u euro utakmici s druge strane nađe Diego, pa ovaj će kakat dva dana prije tekme i dva dana poslije tekme u gaće :)
U tome je caka, a za ove domaće tekme je i Lončarić predobar...
kad je uzvratna utakmica kod nas u maksimiru?
utorak 7. 8. 2007. 20:10h HTV2
http://funnyandcoolvideos.blogspot.com/
Golovi i atmosfera sa meca... treci gol Samira je bio remek djelo....