bilo je već uplata...
Printable View
bilo je već uplata...
Mislim da nema potrebe više o ovome raspravljat - rekao bih da je crna debelo pobijedila :D
Bilo je uplata, sutra cu u banku pa cu napisati od koga je sjelo
crna rulz:) ,inace sam fan crne boje,fakat je posebna,pase na sve kombinacije,ali sure na necesh obuci crnu majcu i hlace ,zatim kricavo zelene shoese:)..definitivno crna
a ebala vas crna al cini se da bude tako, ja bi najrad bilu al sam glasam za narancastu jer im je blize crnoj a isto je ok boja jel, ebala vas crna
ima ih crnih na pazaru ko kise od Slipknota i slicnih koljaca:D, a dis bolje nego bila il neka litnje obojena majica za po plazi ( i bilo di..) na lito, u crnoj te sunce zapece fujj kako mozete nosit to ajmee (inace crna boja mi je ok al po liti bizi covice!...samo kad vidim one Cehe kako nose majice od Ajron mejdena zgledaju cili ponosni, a siklja znoj sa njih i vidi imse na faci da se prze ko yaye na asfaltu:hrv: ), al dobro, kako vas volja, ako mora bit crna nek je, a jel moze u dvi boje, crna i bila npr??:crazy:
ma samo crna !!
Crna rulz!
meni bi bila draza bjela, mislim toe majca za svakasnjicu a ne za izlaske, a pogotov ljeto bi bila bolja bjela boja, za na kupanje, ili do kaficha u omiljenim japankama i to. :notooth: