Nadam se da si ga kupio dok je forum bio oflajn ;)
Printable View
Nadam se da si ga kupio dok je forum bio oflajn ;)
ma ponice su zakon i možeš ih ukrasti na svakom uglu od staraca i malo ga nabriješ i to ti je bice
Ne mogu se otrgnut dojmu da ljudi kupuju (naravno B.D. je iznimka ;)) MTB-ove radi toga jer je to "in" i da 99% vremena te bicikle provedu na asfaltu.
Zadnje vrijeme sam upoznao dosta rekreativaca s bajkovima i kad čujem njihove spike oko bicikla, dođe mi muka. I još kad potekne rasprava o amortizerima, onda dobijem mlade. A u godinu dana dva puta su sišli s asfalta.
Ili sam ja možda tenkre što ovako razmišljam???
haro ti ima veci hod vilice , neda mi se provijeravat mislim 10mm i prvu disk kocnicu ... al ta kocnica samo dize cijenu bicikla ... a nis ne valja...
a kona ima v-brake kocnice ali su puno bolje od ovih na haro-u ...kad kupis konu imas kvalitetu i ime , haro je isto ok ali kona je bolja... :D
moja preporuka [:p] je kona :hrv: :thumbup:
p.s. koji god bajk uzeo trazi da ti daju da ga provozas prije kupnje... ak nedaju ima jos trgovina :hrv:
kona je užasno precijenjena...
A ja velim, većina će biti na asfaltu - osim kad odem po nasipu do Jaruna, ili na moru po makadamu i tim cesticama na brijeg do vidikovca i tako to. Ali jbat ga, 70% ziher asfalt. S razlikom da MTB ide i na asfalt i na makadam, a specijalka na makadam ni primirisat, da ne velim uspon na brijeg po neasfaltiranim cesticama...
Ne, nisam kupio još, uletilo nešto pa sam stavio bicikl na stranu na tren. Bude za koji dan :D
Ja sam ti prije nekih mjesec dana kupio u intersportu (mercator,vukovarska),bicikel NAKAMURU za 2000kn,bajk je čist ok za tu lovu,ima ti zadnju mašinicu deore,prednja je shimano acera,prednja vilica je XCM-SR SUNTOUR(podesiva),Tektro kočnice itd....pogledaj si taj bajk ak ih još ima,jel su se prodavali ko ludi.
Morat ću svratit - mada Mercator izbjegavam ko mozak plavuše :D
dobar ti je taj bike...
http://www.ciklus.hr/katalog/view/664/
jel vrijedi taj AUTHOR 2007 – OUTSET što? treba mi bajk sad da ljeto, i da ga imam za inale kad dođem doma s faksa, i stari će se vozikat s njim, ili brat kad zatreba nešto. bitno mi je jedino da je kvalitetan i da se neće raspast. danas idem u varaždin po dućanima gledat koje modele i tako. lova je oko 1500kn, ne bih volio potrošit previše jer sam nezahtjevan bajker, možda kojiput odem u šumu, ali zabave radi. većinom ću bit na cesti i mislim na bike stavit gume za cestu, pa ako tko ima prijedloge neka puca.
imao sam prije jumpertrek bez amortizera, značo običan, bilo je to prije par godina i bio sam prezadovoljan s njim jer sam puno prešao s njim, preko 5000km, to je za mene puno :), a nije se ništa shebalo na njemu. sad razmišljam o nekom scottu ili rogu ili opet jumpertreku, da ili ovaj gore navedeni. poz
EDIT:
usput, gdje je najbolja i jeftina oprema za bike, torba, kaciga, kronometar, rukavice i to. ako može u vž ili čk
http://www.studioimago.hr/rogjoma/osobna.asp?sif=526
ovaj? meni se čini čisto ok bike, za moje potrebe i za mojih 60 kila :)
uglavnom, kupio sam FUJI UTAH - ja prezadovoljan. nema vrućine za mene, derem cijeli dan po cesti i puteljcima :D
dal se isplati dat za giant stp2 3000kn?
do sad sam vozio bmx tj bavio se bmx voznjom al ovdje gdje zivim ima mnogo uzbrdica pa je gotovo nemoguce s bmx pogonom popet se, tak da bi presao na neki urban freeriding, a taj bajk mi se cini ok, ili znate mozda nesto drugo da je kvalitetno a manja cijena?
dobra i jeftina oprema za bicikle u i oko varaždina?
trebam za bike uzet brzinomjer, nogicu, blatobrane i štitnik za prednje zupčanike, a ne želim bankrotirat
u rog-jomi brzinomjer 130kn, nogica za my bike 120kn, blatobrani oko 70kn...
Evo ubo i ja bicikl :D
Nagovorili me poznati i nepoznati, objašnjavajući mi sve i ništa, bitno i nebitno. Uglavnom, Haro je pao, model 07 V2 (rama) sa V3 opremom, dobio sam i dobru cijenu. Sad jedva čekam malo lijepog vremena pa da ga i isprovozam malo...
Kao početniku, to su se svi složili, to je i više nego dobar bicikl. A kad odrastem (biciklistički gledano), onda ću već i sam znati (tako mi vele) što trebam, koliko to para vrijedi ili ne itd. Uglavnom, ja zasad zadovoljan. Prezadovoljan.
A kad sam usput bio, ubo sam i role konačno :D Nek' se nađe...
Ja preporučam ne tako poznatu marku bicikala ali svakako cjenjenu među motorima a to je KTM koja ima predobru ponudu ovogodišnjih modela koji su najbolji omjer cijene i kvalitete:
MODELI 2008:
RACE (skupo i kvalitetno)
SPORT (sasvim pristojno)
TRANSLAP (sto reči, mehanizam za 10, hidraulika, savršenstvo...)
DIRT & ENDURO (moja preporuka, u svakom slučaju!)
FREERIDE & DOWNHILL (za one koji se misle spuštat s himalaje ili skakat po krovovima, naravno, skupo...)
Novi modeli za 2008. koji su trenutno na stranici če se od idučeg tj. moči kupiti u ZG u ovim trgovinama, s tim da cikus ima i besplatnu dostavu u HR:
http://www.bim-bike.hr/
http://www.ciklus.hr/
CAPRINE CRO...valja to čemu..ja se vozim jednom mjesdečno..vidim da su jeftinjava..
uzeo bi ili epika ili spirita...
ja se u bicikle ne kontam preveć..vozim se svugdje od šume,oranica,polja,cesta..
stalno na prednjem i zadnjem...gianta sam zaklo ko i skuter..
jogurt: ne dela ktm samo krosere...ppgooglaj duke super duke..pa da vish kaj austrijanci delaju