Nije lose, ali moglo bi biti i bolje, sprava za trbusnjake ima samo 50 kg :), trake za trcanje malo cvile, a nema ni jednog ergometra...
Printable View
Nije lose, ali moglo bi biti i bolje, sprava za trbusnjake ima samo 50 kg :), trake za trcanje malo cvile, a nema ni jednog ergometra...
ja sam ti zgradu do teretane. ponekad idem u tu teretanu jer mi frendovi idu tamo, pa ja idem s njima pa se zajebavamo i naravno pokazujem im da sam najjači!:cool:= Citat =:
Poslao: andrea
gdje? u vrbanima? pa ja sam živjela u rudešu
od kojeg je proizvođača oprema?= Citat =:
Poslao: gog
v-gmy
visnjic nesto, ima i par od fassi-ja ili tako nesto. Mada meni je visnjic tak, tak, trenažer za pregib podlaktice mi je u totalnoj banani :D
A chelawog smeta sto ne moze raditi triceps dip posto nema sprave sa kontra utezima, no to je ionako samo za papke ;D
jebote, pa ja sam preso 1000 postova ;) idem si promijeniti ovog ruznog avatara ;D
ma za papke je teretana....
kod nas je dolazio tip na trening direkt iz teretane nabildani i te šeme,mogo je 3x lupiti u jednoj rundi,i onda je skužio da mu te miške služe samo za pokazivanje
pa naravno, nego za šta bi ti služili? :)
u mojoj teretani sve sprave od technogym-a i jebenica su i po kvaliteti i izgledu. a cardio sprave imaju ful puno opcija i programa, npr. traka za trčanje može i nagib 'terena' mijenjati...
kako kome...velja kaj ima gudec i usvojoj teretani?
uf kad sam ja dobio u petak krose od nabildanog tipa od oko 90kg, bilo mi je veselo
kaje coma, malo smo se bahatili, ha, ono mahali smo s ručicama uz lagano rep-stajl-podjebavanje, ha? ;)
ma na sparingu
lol, nema veze, sigurno ti je već duže vrijeme frajer imao šta za reći... ;)
fora je bilo,sve zvoni, tek se malo razdanilo pred ocima, a trener se dere. "e tako mi je drago da te roknuo, sam ti reko da ne spustas desnu ruku" llllllllooooollllllll
:lol: :lol:= Citat =:
Poslao: smogovac
kako kome...velja kaj ima gudec i usvojoj teretani?
= Citat =:
Poslao: gog
jebote, pa ja sam preso 1000 postova ;) idem si promijeniti ovog ruznog avatara ;D
ja jos ni do pola od tolko nisam dosla :(
grudnjak se podrazumijeva...a ovo je priprema za toples na plažici.....na Zrću kad se spustiš skroz desno :D= Citat =:
Poslao: whiteboy
a ja mislio da je za to potreban grudnjak... mislim protiv 'visuljaka'... al to je ionako problem velikih cica, nema te vježbe/grudnjaka/kreme koja će ih spasiti... samo operacija.
Dr. whiteboy, don't just stand there, operate! ;)
jooj...zrceee...obozavam tu plazu..tamo sam svako ljetu..kad ljetujem na pagu ;)
ma gajac na pagu je zakon,5 min od zrća i pet puta bolji od novalje,ko ima nekog da tam apartmane iznajmljuje nek mi se javi,da ne budem off t. tam ima jedna mrak teretana...
coma-tak sam i ja jednom dobio,pa sam imao potres mozga i amneziju , i dan danas se tog momenta ne sjećam...
al se dobro sjećaš kulje iz geografije.
štriče Ivane, opet su nas napali,
čujem tutanj bombi i granata
striče Ivane, mi ćemo pobjediti...
ahahhahahhahahhahah,al se sjećam i tebe kako si malo šlatao danas...
striče Ivane,mi ćemo pobijediti
još ima srca,još ima Hrvata...
upiso sam se na boks :) necu ja jos dugo u teretanu
općenito plaža na zrću mi je totalno bezveze, zmazano
za izaći na zrće je mrak...
ja sam bila ljetos u gajcu i bilo je stvarno super, tamo smo se kupale, a van na zrće. s tim da kad smo išle u šetnju zaletile smo se do novalje. nemam pojma za nikakvu teretanu u gajcu smogovac...:rolleyes:
to sam napisao da budemo u dodiru sa temom,jel...daj improviziraj malo...