danas blu-ray disk košta 50 kn, a kak bude koštao za 1.5 god.? Sjetite se početaka dvd-a, i pogledajte danas cjene:hm:
Printable View
Igrom slucaja sada imam PS3, iako nisam zagrijan za konzole, a da jesam uzeo bi Xbox 360... uglavnom, par pitanja:
a) kako dijeliti filmove i ostalo preko wifi ili izravne ethernet veze?
b) kako ga spojiti na racunalni monitor (VGA i DVI)=
c) jel netko isprobao linux za PS3?
d) dal mi moze netko pokloniti plazmu da ne moram igrati na 40 cm Sony TV-u starom 10 godina?
ja sam isto kupio ps3 negdej 1 tjedan nako sto je dosao u ducan i pordal sam ga za 1 mjesec za njega sam dobil 4000kn to sma prodao zbog igara jer je jedna 470kn kolko se sjecam a tata jos nije bilo pirata zbog toga sam ga prodal ali to nema nigdej kaj je ps3 garfku takvu nisam nikada nigdje vidil heheh
jel istina da su povukli 60gb edition iz prodaje, da bu sad bio samo 40 gb kod nas
Nije povučen
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=4155
Da ne otvaram novu temu, ima tko tutor kako pa unlockati, imam 40gb verziju...
da ja ne otvaram novu temu...
predlazem zamjenu igrica za ps3.
Ili da to radimo u oglasniku?
Ne mozes igrati PS2 igre trenutno, a hard mozes kupiti u svakom ducanu, koliko znam kostaju oko 1200 kuna.
Mozes na njega staviti linux, no nema bas previse smisla jer je ogranicen.
ono za hard sam pitao "kad bi" vjerovatnost da će mi trebati je 2% :respect:
pošto ga imam doma sad kroz par dana a dalje ide na otplaćivanje i zaradu :respect:
što se mene pita, ja bi na njemu koristi svega 3,4 igrice i to je sve, ali ako će se moći i igre od ps2 igrati, ašto ne i njih....
pa ako će postojati neki emulator, slobodno frknite po :)
imo ga i prodo i zaradio iz razloga sto nema čipa.
Ljudi planiram otic u Ameriku i tam probat kupit PS3, sam par pitanje
-Jel postoje neke razlike izmedu Europske i Americke verzije?? (kao napajanje,igrice itd.)
Nemoj ga tamo kupovati jer američki PS3 ima drugačije napajanje.
Sto se tice napajanja nije problem samo promijenis onu sto ide i struju. Igre nisu problem to ce ti raditi jer je region free al nazalost neces biti u mogucnosti gledati bluray filmove za europsko trziste. Eto to ti je ukratko.