Aha...misliš donju usnicu mu podebljam i jezik će ići iznutra...
....evo podebljao sam donju e sad je problem kaj se neda crni rub jezika izbrisati sa alkoholom....a aceton bi mi izgrizao zato neću...
Printable View
pokusaj ovako..sam malo skrati jezik i prosiri ga.
http://www.geocities.com/mgavrano/smajl3.jpg
..a _ebi ga, rekao sam ti prije da malo 'opustis' jezik..
Evo sve je gotovo i više ne mislim mjenjati ništa....
Ovo je konačan tanjura za satelitsku...
http://img392.imageshack.us/img392/7623/dsc00078ds0.jpg
super je ispalo! majstore svaka cast! bolje od onog mog 5 puta:) :beer: vidim da su oci spasile stvar, a nije los jezik,cak je super ispao..dobro si spasio stvar. sad ga sam prelakiras s prozirnim lakom, da ti ne nestane ;)
btw s cim si to oci pofarbo, nisi valjda korektorom ;)?
Živio vjeko....:hrv:
Nakon ovoga te ide :beer: , pa još jednom :beer: i možda još jednom :beer: a na kraju će biti...:drunk: :klap:
bijelo u žuto
Da trebao bi sa prozirnim to pofarbati budući da je jezik sa markerom napravljen, ali vidjet ću sutra....sutra valjda stavljam tanjur na kuću...joj kad to moji susjedi vide svega će biti - ovaj jezik je namjenjen njima..;D
Nebi smio farbati sa lakom jer bi refleksija svjetla (sunca) mogla oštetiti lnb..a moj tanjur će biti cjelodnevno izložen suncu...dobro pošto je samo jezik u pitanju neće tolko smetati...a ovo drugo je sa farbom za metal napravljeno tako da se nebi smjelo brzo izbrisati...
ajde zivo ti meni, ti i tvoja dizajnerica :D :beer:
e.. pazi da ti ga ne ukradu sad.. stavi ga pomogucnosti na neko uocljivo mjesto.. i pazi da ti ga susedi ne oderu! lol ;D
Ma kad će neko vidjeti tanjur mislit će da u kući ima male djece...ali samo je jedno veliko djete....;D
Ajde bilo bi dosta...uglavnom puno hvala vjeko...:headbang:
Budući da sam ja riješio ono šta sam mislio ako moderator želi zatvoriti ovu temu neka je zatvori....
Inače po mojem.... :tclosed:
super je ispalo! svaka cast ;)
Hvala svima na pohvalama....:wave:
e daj fotkaj balkon onak iz dvorista tak da se vidi kak je ispalo.
super ti je tanjur ;)
Kaj znači kaj je super kad me jebe prijem signala...već vrtim tanjut pola sata i nikako da nađem signal...pa nije valjda krivo farbanje...:confused:
Inače imam analogni reciver i prije sam tražio ručno signal, ali sam ga našao...sada ga ne mogu da me ubiješ...:dunno: :mad:
Svaka čast Gorane, Lijepo je ispalo, sad cu sam tak nac tvoju kuću.
Ajd javi se!