Znam za kartice, to i planiram, ali ipak da ako me moji trebaju nešto hitno, da me mogu dobiti, da ne moram svaki dan, dva puta dnevno se javljat doma.
Printable View
Znam za kartice, to i planiram, ali ipak da ako me moji trebaju nešto hitno, da me mogu dobiti, da ne moram svaki dan, dva puta dnevno se javljat doma.
Ne mislim kupovati karticu za mob, nego calling card.
Ma i to je OK. Sam odluci koju ces karticu. Ali ja sam dao u T-mobil ducanu 32$ za mobitel s karticom Nokia 6030 na bonove. mob stavio u ladicu i karticu u N73. Ako ostajes duze moj ti je savjet da to napravis, a ti vidi. Neznam ali i mi frend govori koda je samo SIM oko 50$
Ovako, imam TELE2 knockout na pretplatu. Uskoro idem u Španjolsku, pa me zanima da li je najbolje da koristim TELE2 ili da tamo kupim neki start paket?
Jel ima tko iskustva s tim? Sto je bolje, ne znam da li uopce TELE radi tamo, jer i ovdje imam dosta problema? Ako znate koji je najbolji start paket za uzeti tamo...? I kolika je razlika u cijeni ako bi uzeo tamo karticu? :hm: Hvala!
Meni je u SAD-u, točnije u New Yorku radio romaing na Tele2 i to preko njihove T-Mobile mreže. U Njemačkoj se nisam uspio spojiti, koliko se sjećam.
Da, na maturalac idem, znaci nekih tjedan dana bi bio... Ma mislim da cu ostavit ovak kak je
ima li netko informaciju radi li tele2 roaming u indiji?
e zaboravih reci, t-mobile je imao bolji signal, ali moguce da je to bilo do mog prastarog siemensa m55 koji nije vidio sve mreze (tele2 kartica je bila u njemu). Uglavnom meni je radilo sasvim zadovoljavajuce.
Pozdrav svima i ispričavam se ako je negdje bilo navedeno ali nisam pronašao.
Naime, prešao bih sa Vipa na Tele2 pretplatu ali me zanima kako se Tele2 ponaša izvan RH?
Pošto dosta putujem u Francusku, Belgiju i Njemačku potrebna mi je dostupnost i vani, a znam da je nekada bilo problema sa Tele2 romanigom pa me zanima ako se što promjenilo?
Neznam kako je sa zemljama za koje se ti raspituješ, ali sa roamingom u Bih je užas. Telefon uopće neće da prebaci, mada je bio na automatski, nego tek kada ga zgasnem i ponovo upalim onda se prijavi na mrežu. Nije stvar u telefonu. Između Prijedora i Banjaluke nisam mogao ćak ni to, nego na displeju je pisalo "Ogranićenje usluga"
U isto vrijeme Vip je radio bezprijekorno.
Kod mene i sestre roaming u Bih na Tele2 mreži oduvijek radi kako treba. Prije 2-3 godine sam imao pretplatu, a nakon toga prepaid i u oba slučaja sam išao (i idem) u Bih dvaput godišnje. Kod prebacivanja nisam ništa radio, telefon bi se sam zakačio na mrežu s jačim signalom. Ovo što tebe muči pripisao bi mobitelu. Također mogu potvrditi da mi je sve radilo sa raznim mobovima, od nekih jeftinih do malo skupljih. Od Bihaća do Sarajeva je stanje skroz nornalno i sve ovisi o signalu njihovih operatera tako da..
Bio sam u Međugorju proljetos i radilo je sasvim normalno.
Isto tako je moja stara mogla telefonirati iz Češke.
Ove Nedjelje i Ponedjeljka bio sam u Njemačkoj i sa Teleta slao poruke apsolutno bez ikakvih peripetija. Broj je prebačen iz Vipa u Tele2 i pin isključen i sve je radilo normalno. Spojen je bio na T-mobile D.
Radi normalno u Italiji, Austriji i Sloveniji.
u sloveniji radi bez frke...u italiji isto samo kad zoves nekoga onda nazoves pa pricekas da ti zazvoni mob te onda imas liniju.....ali bez problema...sve sljaka...
U Austriji na skijanju u 3. mjesecu mi je bez problema sve radilo.
E to mene ubija u pojam. Jer na jednom mobitelu (SE K800) radi a na drugom (Samsung D900i) ne. Na potonjem samo pokaže poruku (Call changed! ili Poziv promijenjen!) i ne zazvoni. Probal sam s dvije kartice (prepaid) u dvije zemlje (Srbija i Austrija) i s obje u prvom mobitelu radi a u drugom ne.
Možda je problem baš tog primjerka mobitela? Ili ima neko sličnih iskustava i s drugim mobitelima?