...misliš da je toliko naivan...;D
Printable View
...misliš da je toliko naivan...;D
Samo Sony discman. Imao sam ih 4 do sada. Jednom sam si kupio Samsungov, zato jer je imao nekakav "daljinski" na žnjori od slušalica, ali je zato super preskakao na trešnju uređaja. Po-lu-di-o sam! Nakon par mjeseci zezanja s njim vratih se ponovo na Sony. Em što je vrlo mali (malo veći od samog CD-a), lagan je, dvije AA baterije mu traju do 80 sati, preskočio bi vjerojatno da ga tresnem o zid i ima LDC daljinski. Što se mp3 discmana tiče, Sony mi je prvi i zadnji izbor.
:bunny:
Flash MP3 player - uz muziku se lako mogu prebacivati podatci s compa na comp :D
PDA + 256 ili više MB memorijsku karticu.
Em svira, em možeš surfati/primati/slati mailove, gledati filmove, igrati se .... etc.
Skuplje - daleko od toga. Ipak daje puno širi spektar mogučnosti :cyborg:
...evo,ja i brat imamo N3300...kao mp3 player,super svira...
za tih 1000 kn kaj si dao za tu šugavu nokiu mogo si ubost pravi mp3 za 700 kn od 128 mb, a ne ovo sranje od 64. nit je dobar mob, nit je dobar mp3.
Istina. Skup a loš je i kao mp3 player i kao mobitel.= Citat =:
Poslao: dj_velja
za tih 1000 kn kaj si dao za tu šugavu nokiu mogo si ubost pravi mp3 za 700 kn od 128 mb, a ne ovo sranje od 64. nit je dobar mob, nit je dobar mp3.
...nisam ja njeg planirao uzet umjesto mp3 playera,nikako se ne može mjerit sa tim,al svejedno je bolji od nekih jeftinjaka,a imam i telefon...al razumijem šta želite reći...
ma cak je i 128 premalo za mp3 player
...je,kad malo preračunaš,na 128 MB ti stane otprilike 36 pjesama (veličine 3.5 mb)...a to je malo...
Tu doslovno vrijedi ono "Kolko para tolko muzike!" :D Ako oćeš puuuno pjesama nema ti druge nego player s hard diskom, a njegova cijena nije baš niska... A ispod 1000 kn se može dobit najviše 256 mb, al teško; najčešći su ipak od 128. Meni je moj od 128 posve dovoljan, ljepo mi stane oko 60 pjesama u .wma formatu i ko bog! :)
P.S. Eminem, kako si zadovoljan s N3300?
ja cu vam reci da je ipak od svih naprava najbolji mp3 discman... em je najpovoljniji i sprzis mjuze kolko hoces na jedan cd....
inace ja imam sony minidisc, to je moj sljedeci izbor..... evo sad si za ljeto spremam hrpu muzike...
Samo što je poanta mp3 playera da bude što manji a ne da ti se CD vrti u džepu. I da nema zajebancije sa pokretnim dijelovima= Citat =:
Poslao: flOorKilla
ja cu vam reci da je ipak od svih naprava najbolji mp3 discman... em je najpovoljniji i sprzis mjuze kolko hoces na jedan cd....
inace ja imam sony minidisc, to je moj sljedeci izbor..... evo sad si za ljeto spremam hrpu muzike...
to mozda je poanta, ali mislim da niko pametan nece kupit mp3 player da ima neku mem karticu 128mb, mozda 256, uzasno su skupe... i ti sad ides na ljetovanje i kaj? stane ti par pjesama gore...
Ja sam kupio neku jeftinjaru iz Nape - mp3 diskman i super sam zadovoljan njime - na JEDNOM cd-u imam 7 albuma!
Imao sam i ja to sranje od nape. Kupio sam je i koristio 2-3 puta. I onda je 5-6 mjeseci skupljalo prašinu dok nisam naletio na naivca i uvalio mu to= Citat =:
Poslao: Brunek
Ja sam kupio neku jeftinjaru iz Nape - mp3 diskman i super sam zadovoljan njime - na JEDNOM cd-u imam 7 albuma!
sto se tice samog naslova teme mislim da je stvar vrlo jasna... razuman izbor je mp3 discman, tko pati na male stvari i ima para uzet ce neki mp3 stick. rekao bi da je minidics zlatna sredina
Frend mi je neki dan došao sa nekim opakim Sony-evim mp3 playerom koji je manji od kutije šibica i to skoro duplo. Ima 256MB memorije i u njega se još može nagurat 256 MB SD memorije. Al je skup ko qrac. Skuplji od mog iPoda koji ima 10 GB memorije
eh da, zaboravio sam iPod, koji je poo meni fenomenalna stvar! cyber kolko si ga platio? i jel prodajes? oces se mjenjat za minidisc?
Ja sam ga platio oko 2300 kn bez PDV-a. I još dodatno kupio daljinski i futrolu
kolko kosta daljinski?
Ma skup je majku im njihovu. Sve je 300 kn. Daljinski, futrola, slušalice... Daljinski je lijpi mali, aluminijski i ima štipaljku= Citat =:
Poslao: coma_zgb
kolko kosta daljinski?
meni je odlicna stvar onaj media reader
Ja imam mp3 cd player za ljetovanja, duga putovanja i td., al nemože se s tim u džepu ić u školu il vozit biciklu!! Meni je moja napa PA28 jedan od najboljih memorijskih mp3 player koje sam vidio i stvarno neznam cyber zašto misliš da je napa smeće? Samo zato što je Napa?
Ma nisam mislio za memorijske. Nego za CD/MP3 playere jel su užasno glomazni i od nekvalitetne plastike. I sa lošim LCD-om= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Ja imam mp3 cd player za ljetovanja, duga putovanja i td., al nemože se s tim u džepu ić u školu il vozit biciklu!! Meni je moja napa PA28 jedan od najboljih memorijskih mp3 player koje sam vidio i stvarno neznam cyber zašto misliš da je napa smeće? Samo zato što je Napa?
= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
meni frend ima tu napu pa28 i super je. par puta mi je posudio i stvarno je zakon player. Samo mi je čudno što skuplji napini playeri nemaju punjive baterije, a pa28 ima.