koju si verziju skinuo i na koji mob si to instalao
Printable View
Codiac - FL nudi puno vise nego Java, zato smo se odlucili za ovu platformu
Vuki - hvala na pohvali, a kao sto rekoh svaki komentar je dobrodosao.
Pogledaj restorane pod Split i Dubrovnik pa ces ih naci tako prikazane. No takvo reklamiranje turistickih tvrtki ipak ide pod komercijalnm uvjetima.
Svaka nova verzija ce ih imati sve vise.
Karte su zamisljene kao prikaz sredista gradova gdje se i nalaze turistima zanimljive stvari i kontinuirano ce se poboljsavati kao i cijela aplikacija.
Sator - volio bi da je bas tako jednostavno :)...aplikacija je rađena na Flash Lite platformi i nazalost ako nemas FL kompatibilan uredaj (Symbian ili Windows Mobile 2005) ne mozes koristii Fl verziju. Ne radi ni na Sony Ericsson modelima koji podrzavaju FL ali samo u sklopu browsera ili screensavera, a ne kao stand-alone aplikacije
Inace na azijskom trzistu koje je pocelo s ovim godinu-dvije prije, preko 50% mobitela podrzava FL, u Europi je to cca 10-15%. I dosta proizvodača nudi FL mobitele samo u Aziji. Jedino Nokia ima veliki izbor FL mobitela i na europskom tržištu.
A najeftiniji FL kompatibilan mobitel kod nas je Nokia 5200, cca 980kn u pre-paid paketu.
evo meni sve normalno radi, instalirao i probao..
super aplikacija, samo neznam oće li mi puno trebati.
jel to free ? ili trosi pare
ja imam nokiu N73 pa neznam hoce li mi pare skinit
Ja sam prije neki dan skinula kartu HR za svoju Nokiu N95
Split, 05.11.2007 Splitska tvrtka Gideon Multimedia predstavila je novu verziju popularnog turističkog vodiča za mobitele mobiEXPLORE Croatia na www.mobiexplore.com. Nova verzija mobiEXPLORE-a za Symbian (S60 3rd edition) mobitele sadrži i audio vodiče više od stotinu najpoznatijih znamenitosti Hrvatske. U svega nekoliko mjeseci od početka srpnja, kada je projekt javno predstavljen, više od 300 000 turista koristi mobiEXPLORE na svome mobitelu kako bi se informirali o turističkoj ponudi, lokalnim običajima i znamenitostima, rezervirali stol u restoranu, sobu u hotelu, ... kao za niz drugih sadržaja koje pruža mobiEXPLORE, a broj korisnika i dalje stalno raste. U kratko vrijeme mobiEXPLORE već je dobio i prva priznanja. Na međunarodnoj izložbi inovacija ARCA 2007. mobiEXPLORE osvojio je zlatnu medalju, a nedavno je uvršten među istaknute aplikacije na stranicama Nokie kao "… aplikacija koja postavlja potpuno novu razinu izražajnosti, efikasnosti i interaktivnosti za mobilne turističke vodiče…" (http://www.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_620074)
Solidan program , masu informacija.Mozda ima negdje vec postano al evo izasla im je i nova verzijahttp://www.mobiexplore.com/download.php?action=4&what=3
Ehm, jesam ja ovo dobro skuzia, na Sony Ericsson-u nece radit ova aplikacija? Ja imam p1i...
Gdje nabaviti Flash Lite ( kako bi uopce mogao koristiti mobiexplore) za Nokiu 6630 molim pomoc.