koje fixne ideje bwahahaha pa to je nemoguce
Printable View
koje fixne ideje bwahahaha pa to je nemoguce
A sto je nemoguce, kad lepo se na slikama vidi da je to uradjeno...
moze se izgleda nasao ja link di lik lijepo rastavi K800i i stavi masku od K810i bez po beda...
a gdje si to vidio??
http://www.youtube.com/watch?v=YNORmUxunIQ prvi dio (dok rastavi k800)
http://www.youtube.com/watch?v=t1oCprOB9oQ drugio dio ( stavlja masku od K810)
hm... vidi stvarno!
Ali zasto to raditi, za svoj k800 dobijes 1000kn, a k810 dobijes za 1300kn i sve orginal sastavljeno! Maskica od k810 te sigurno dodje 200-300kn, pa ne vidim razloga zašto to raditi!
zato jer j nabavim masku original za 100 kn i jos ju sam stavim
no,kupis npr. za sto kuna masku od k810,stavis ju na k800,stavis firmware od k810 i prodas pod k810 :D
mislim,da ja idem prodavat mob tak bi napravil
A gdje to ima kupiti maskica za 100kn?
Ja sam kupio tu masku prije jedno 7-8 mjeseci. Dao sam 200kn original i sastavio.
Poslije kad sam ga prodavao vratio sam staru masku od K800i jer nisam htio prodati kao K810i zbog kutije i ostalih papira.
pozz, i nitko neodgavara jel uspio staviti masku od k810 na k800, cuo sam kao da treba neku posebnu donju tipkovnicu stavit na k800??? i mene kao i Maria zanima stavljanje samo zadnje strane??
Evo ti odgovor na pitanje, ujeno i izračun cijene za tu transformaciju (ma kakvih 100 kn, pa da ti mob gore radi od nokie 3310):
Prvo će trebati SonyEricsson K800i to K810i upgrade kit koji bi preračunato u kune koštao približno 100 kn. Tamo se nalazi ta tipkovnica.
Drugo, kučište od K810, u jednoj od ove tri boje: golden ivory, noble blue ili pulse red. Svako kućište košta približno 210 kn.
I treće, tipkovnica. Mislim da se uz ova kučišta do kojih sam dao linkove imaju tipkovnicu, ali ako nađete negdje drugdje kučište (bez tipkovnice), ovo vam postaje neizbježno.
http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k800...de-p-2181.html
plus ranije postani filmici na youtube i stvar bi trebala sljakati.
Btw, naravno da se ne isplati kod novog moba... razlika u cijeni mozda i nije tak velika, ali ja imam k800 star 3-4 god (ne znam kad je tocno serija izasla) i neki sam dan updat firmwarea na k810 napravio. Jos da rijesim kuciste i eto ti novi mob za male pare.
Inace u Zg u servisu ...Planinska neznamkojibroj... tu uslugu (k800 housing to k810) naplacuju oko 700 kn, a izmjenu k800 kucista sa tipkama oko 300.
EDIT:
Da nisam bio brzoplet i da sam procitao i zadnji post...
@krisko,
Ubuduce koristi gumb EDIT umjesto otvaranja novih postova.
zna li iko di kupit masku od k810 ?ili mozda narucit
u podrucju dubrovnik-metkovic-makarska-split
evo procitao sve.. ja bih htio umjesto zadnje maske koristit masku od k810.. no nisam uspio naci odgovor dali mogu samo zadnju masku zamjeniti ili trebam jos nesto? fala. :D
nemozes mjenjat samo jedan dio oklopa nego ak mislis mjenjat trebas sve promjenit zbog toga sto je kod K800 prednja maska dublja tako da većina mobitela uđe u nju (prednji i srednji dio su spojeni) a kod K810 je zadnja maska dublja (zadnji i srednji dio su spojeni)...
hvala, onda nista od tog sporta ..
jel onda moguce stavit ovo na k800i?
moguće je stavit cijeli oklop samo što će ti taj sa slike jako ružno izgledat pošto nije original.....
a dobro to sam samo kao primjer
hvala