Evo ja imam lg čokoladu ke800 i neće da mi šalje mms-ove uopće :( :( da li netko možda zna zašto
Printable View
Evo ja imam lg čokoladu ke800 i neće da mi šalje mms-ove uopće :( :( da li netko možda zna zašto
A poslali su ti oni automatske postavke?
Samo što je zeznut malo taj tele2,poslala prije pol sata i još nije stiglo...nadam se da hoće :thumbup:
neki ljudi su spominjali da im kasni taj mms, ja nisam imao takvih problema, poruke su stizale uredno u roku 2-3 min, nikad vise. to mi je skroz oke (ta besplatno je) ;-)
Meni tu i tamo zna malo kasnit. Al ništa strašno, ak primjetim da kasni pošaljem isti dvaput i onda sigurno dođe ;)
Nego jel zna netko što će bit iza 15.10og sa mmsom?
Dal će još produžit besplatno il će dat neku akciju tipa t-com 20kn mjesečno za 300 mmsova unutar mreže?? Il tak neš... Bilo bi šteta da ga počnu full naplaćivat unutar mreže... :)
Ne znam gdje sam to čuo, ali navodno će biti jeftiniji od 1,39 kn koliko je sad za slanje izvan mreže.
Nisam sad najsigurniji, ali kao da sam negdje pročitao da će cijena MMS-a biti 95 lp.
kad sam bio zvao szk prije zadnjeg produljenja su mi rekli da ce cijena biti 95lp.
Mislio sam unutar tele2 mreže...
Ma i onak je nebitno kolko će bit izvan mreže jer već i 1.39 pomete sve mreže! :eat:
Al bilo bi predobro da nastave neku akciju unutar mreže, ne mora baš bit besplatno al ono..kužite kaj oću reć ;D
Podržite me malo kvragu!! :banme:
Ma bit će 95 lipa, ne brini :respect:
mislim da bi svakako pomoglo da se ekipa sa foruma tu i tamo napise koju zamolbu za produzetak akcije besplatnog mms-a. Ja sam im prije slao - i evo, uvazili su :)
pa amo ća!
ja sam za!
nego sad sam zbunjen,do kada su nam sad besplatni MMSovi unutar mreže?
evo što sam skonto tek neki dan,zamisli lol! ja na otoku nemam signala od tele 2 zapravo imam ali je fakat slab pa mi se prebaci na VIP ... e sad! mala mi šalje mms...meni stiže poruka! na mobitel dal želim skinuti mms! ne doslovno tim riječima ali tako nešto... ;D onda samo prebacim na tele 2 skinem..i to je to....
..e sad...nisam baš obraćo pažnju jeli mi skinilo sa računa ili ne...hmmmm
Molim vas! ne razumijem,na stranicama od tele2 sa desne strane ono POGLEDAJ MMS!
ovo kužim "Tvoj broj mobilnog telefona (09XXXXXXXX)"
ali ovo mi nikako nije jasno!,koji je to kod??!
Tvoj MMS kod (6 znamenki/slova)
Pa kad dobiješ MMS koji ne možeš pogledati na svom mobu, dobiješ SMS sa tim kodom, pa ga pogledaš na webu.
Jel ima ko kakve informacije dal će produžit akciju il napravit sličnu?
ja ne kužim zašto konačno ne riješe problem.. da se mms može normalno poslati na bilo koju mrežu :angry:
Prije 5 mjeseci su tek krenuli sa uslugom tako da treba vidjeti kako to danas funkcionira. I sumnjam da ne funkcionira obzirom da imaju cjenik za slanje MMS-a izvan mreže.